2777
2789

فحش ناموسی بده ؟  یکی از همسایه ها مون اینجوری هستن واقعا چجوری میشه یه مرد از این حرفها به زن خودش بزنه حتی سر یه بحث عادی خانومه اومده بود گریه میکرد پیش مامانم و حرفای یارو اصلا قابل پخش نیست تعلیق میشم بگم  شما دیدید ؟

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا دلت بخواد 

این مردا بی شعور و بی غیرتن جانم 

آقا من زشتم ب من درخواست دوستی ندید / آجیا شما هم ندین بخدا من روانشناس نیستم هر چی بگین میگم چی بگم یا یه نظر میدم زندگیتون از هم میپاشه 🤧🤧🤧

آره همسایه ی ماهم فحش های ناموسی خیلی بدی به زنش میده من از خجالت و‌ناراحتی گوشامو میگیرم

آدم روانی میشه بعد چجوری روش میشه به زنش نگاه کنه وقتی آشتی کردن 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

من امشب با شوهرم بحثم شد

وسط فهش هایی ک بهم میدادیم مثلا اشغال اینا منم میگفتم خودتی ، یا گف گو نخور گفتم تو بخور خفشو حوصلتو ندارم

یهو گفت تو دهنتو ببند ک.س.ک.ش پدر

وای منو میگی دیوانه شدم یهو حمله کردم بهش ، ناخون کشیدم گازش گرفتم حتی گلوشو گرفتم خفش کنم داد میزدم ک خودتی

ما هیچوقت فهش پدرمادر دار بهم نمیدیم..

باردارم و الان خیلی نگران نینی ام

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

2810