2777
2789

الان یادم افتاد یه تاپیکی دیدم 

سه سال پیش بود کاربر جدید بودم دیدم یه خانم همه ازش سوال میپزسن منم پرسیدم الان میبینم واقعااااا راست گفته بود با اینکه اعتقادی به اینا ندارم

گفت دختر عموتون بعد شما ازدواج میکنه با اینکه تو منطق باید اون زود تر ازدواج میکرد بزرگ و بود…

بعد گفت همسرتون فلان شغل خواهند داشت که شد 

موقعیت درسی‌تون چنین میشه که شد

ولی بعضی وقتا این حسا به دلایلی چون که طرف دلش صافه و پاکه و فلان احساس میکنم درست در میاد

کاش اکانت قبلیم رو داشتم پیداش میکردم🫠🫠🫠

فک کنم دختر زمستون داشت تو اسمش 

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

جالبه

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه محبوبه_بانوو بود من بودمهمه ک ن ولی خیلیا میشناختن منو

واقعا یادم  نیست ولی رنگ لباسمم درست گفت خیلی عجیب بود 

میشه لطفا رنگ لباسم رو بگید شما

منم چند بار برای بقیه گفتم 

بعد از مدتی بهم گفتن درست بوده 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

منم چند بار برای بقیه گفتم بعد از مدتی بهم گفتن درست بوده

بعضی وقتا اره آدم ناخودآگاه میشه بگه مثلا من یهو تو گل یا پوچ ناخودآگاه با حسم همش رو بدون خطلا درست میگم

مونده به انرژی مغز انسان 

ن من رنگ لباس نمیگفتمدر حد پیش بینی حالا الان حدس میزنم😁✋️طوسی؟

برای من چی تو ذهنت میاد از زندگیم  بگو 

از ازدواج و شغل و ..

ن من رنگ لباس نمیگفتمدر حد پیش بینی حالا الان حدس میزنم😁✋️طوسی؟

نه طوسی نیست 😂یکم اونور 😂

حالا ولش اولین چیزی که به فکرت میرسه در مورد ایندم چیه😂اینو بگو