2777
2789
عنوان

رمز کارت رو یادم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 26 پست
سلامت باشید یاد خودم افتادم بچه بودم تازه کارتها اومده بود کارت داداشمو برداشتم با اعتماد بنفس رفتم ...

😂😂😂😂😂😂😂 

من برعکس داداشم کارتم و برمیداشت بعد من رمز گوشیش و پیدا میکردم همچیش و پاک میکردم🤣

جذاب سایتم😜

😂😂😂😂😂😂😂 من برعکس داداشم کارتم و برمیداشت بعد من رمز گوشیش و پیدا میکردم همچیش و پاک میکردم🤣

یادش بخیر چقدر خوب بود اون زمان یه کرایه تاکسی صد تا تک تومن بود بنزین لیتری هشتاد تومن من روزی دوهزار تومن پول تو جیبیم بود ته تغاری خونه بودم و خوش میگذشت...هعی چقد زود بزرگ شدیم نمیارزید واقعا🤦‍♂️

کاربر آقام...قبل از آن که دل برنجانی کلامت را بسنج،،، تیر رفته برنمی گرددبه آغوش کمان....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یادش بخیر چقدر خوب بود اون زمان یه کرایه تاکسی صد تا تک تومن بود بنزین لیتری هشتاد تومن من روزی دوهز ...

من صدتا تک تومنی و هنوز نبودم تا جایی که نوشابه ۲ تومن بود یادمه 😂

منم ته تغاری بودم لعنت به بچگیم همون بهتر گذشت☠️

جذاب سایتم😜

من صدتا تک تومنی و هنوز نبودم تا جایی که نوشابه ۲ تومن بود یادمه 😂منم ته تغاری بودم لعنت به بچگیم ه ...

برامن خیلی خوب بود مث یوسف بودم تو فیلم یوسف نبی یعقوب و پسرانش البته هنوزم همینیم بهم میگن یوسف مامان🤦‍♂️😂

کاربر آقام...قبل از آن که دل برنجانی کلامت را بسنج،،، تیر رفته برنمی گرددبه آغوش کمان....

2805
برامن خیلی خوب بود مث یوسف بودم تو فیلم یوسف نبی یعقوب و پسرانش البته هنوزم همینیم بهم میگن یوسف مام ...

آخی چه بانمک😃

من اینطوری حساب کنم کاهن معبد آمونم همونقدر پر دشمن😅😂

جذاب سایتم😜

دزدی کار بدیه🫸

دوست عزیز چی میگی من سنم پایینه زیاد سر در نمیارم بهم گفتن برو تو این سایت جواب سوالتو بده من که اصکل نیستم بعدش هم برادرم رو بردم بانک رمز رو گرفتیم علکی حرف نزن😒