2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ندیدم 

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘
2805

دختر عنو شوهرم که متاهله و یه بچه هم داره یواشکی با مردی فرار نیکنه 

چند ساله نه خانوادش خبر دارن نه شوهرش 

شوهرشم کا طلاق گرفت

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
فرار نه اما برادر دوستم ناگهانی گم شد الان پنج ساله نیست

دوستت شیرازی نیست

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

دختر عنو شوهرم که متاهله و یه بچه هم داره یواشکی با مردی فرار نیکنه چند ساله نه خانوادش خبر دارن نه ...

یعنی کسی نمیدونه کجاس؟؟  اصلا پیگیر شدن ک پیداش کنن یانه 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

با هر کامنت به اندازه تموم عمرم استرس میگیرم 

خدا هیچ کسو چشم انتظار نذاره خیلی سخته

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
2810