2777
2789
عنوان

امشب یه اتفاق بد برام افتاد خدا دوباره بچه ام بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 42 پست
وای عزیزم خداروشکر بچتو نجات دادیدقیقا بچه منم همینطوره هر روز جار میکشم ولی چون داداششم کوچولوئه هم ...

فقط دویدم سمت کوچه دیدم نفسش برگشت دیگه  زانوهام سست شدن دخترم گرفتش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

متاسفم برات 

پیام گذاشتم حتی لایکم نکردی

بدرک ک استرس گرفتی اصلا🙄🙄🙄😏😏

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون لحظه مرگ و دیدم چقدر خودم و بچه هام جیغ زدیم

میدونم عزیزم خیلی بده واقعا.ادم می‌ترسه.  من که دیگه بهش از اون شکلاتا نمیدم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
بچه منم هفت ماهس عین جاروبرقی می‌مونن

آره بخدا من دائم جارو میزنم روزی دوبار سه بار ولی اخرش یه چیزی یه جا پیدا میکنه 

نمیخوام استرس بدم بهتون ولی فکر کنم گاهی ممکنه بچه ها چیزی بخورن و تو ریه بیفته که با مراجعه به پزشک مشخص میشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
متاسفم برات پیام گذاشتم حتی لایکم نکردیبدرک ک استرس گرفتی اصلا🙄🙄🙄😏😏

عزیزم دارم میخونم بخدا یکی یکی جواب میدم 

نمیخوام استرس بدم بهتون ولی فکر کنم گاهی ممکنه بچه ها چیزی بخورن و تو ریه بیفته که با مراجعه به پزشک ...

خودم هم میترسم ولی

بالا اورد یه تکه کاغذ بود

هامین هست عزیزم ببخشید اگه ناراحت شدی

کآرت بد بود 

پیام بعد منو جواب داده بودی آخه 

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊
عزیزم آخه من که با شما مشکلی ندارم بدبین نباش گلم

با من مشکلی نداری

ولی وقتی یکی برات پیام میذاره برآن ارزش قائل باسه در مورد همه صدق میکنه یادت نره 

با من مشکلی نداریولی وقتی یکی برات پیام میذاره برآن ارزش قائل باسه در مورد همه صدق میکنه یادت نره

اتفاقا عزیزم من همیشه حواسم هست چند بار بر میگردم عقب اگه جواب کسی ندادم میدم خودم اینقدر ها حالیم میشه که کسی که اومده تو تاپیکم بهش بی احترامی نکنم قطعا جواب پیام شما هم میدادم 

2810