بچه ام ۷ ماه ونیمش هست جغجعه و توپ کوچولوهاش گذاشتم جلوش بازی کنه اون دوتا بچه هام هم داشتن فیلم می دیدن من رفتم یه کم به گل هام اب بدم اونم پشت سرم داشت بازی میکرد هنوز گلدون دومی اب نداده بودم دیدم بچه ام داره عوق میزنه سریع دویدم دستم کردم تو دهنش یه تکه کاغدبود بچه ام کبود کبود شد نفسش یه لحظه رفت سریع بردمش تو هوا آزاد وای نگم چی به سرم رفت همین طور الان اون صحنه میاد جلو چشمشم حالم بد میشه 😔خدا خیلی رحم کرد زانوهام سست شدن اصلا بخدا روزی دو سه بار هم جارو برقی میزنم ولی یه لحظه عافل بشم یه چیزی پیدا کرده
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس، مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍 من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊