2777
2789

خیلی چیزای خصوصی توش بوده. من اون آدم رو میبینم هنوز به لطف شوهر با غیرتم. دلم میخواد یه جوری بترسونمش از کاری که کرده یه تیکه ای متلکی چیزی. چیزی به ذهننون نمیرسه؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

پلیس فتا😈😈😈😈

حسین عاقبت ب خیرااا♥                                                چی گفتی تو گوش زهیرااا♥                                             حب الحسین بگن بریرااا♥                                                  بردی دل از راهب دیرااا♥                               هجوم سائلان دور ضریح او مجابم کرد                           همه دیدند از او خیر و کسی نشنیده لا اینجا                                      امام رضا💚

عجب آدمایی پیدا میشن😑😑😑

خدا بگم‌چیکارشون کنه 

خیلی دوست دارم بدونم چه فعل و انفعالاتی تو مغز پوکِشون

رخ میده که همچین غلطایی میکنن....

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

اگه داره تاپیکتو میخونه باید بهش بگم

کووووووووووو.نی خانوووووووووم 😡😡😡😡😡😡انتررررررررخانوووووووووم

گزارشمو نزنید خودتونو یه لحظه بگذارید بجای اسی

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
2809