2777
2789
عنوان

زندگیم وارد یه مرحله دیگه ای شده

148 بازدید | 10 پست

عین یه بازی ،۲۰ سال با مادربزرگم زندگی کردم و قدر اون روزامو ندونستم 

خیلی اذیتش کردم فوت کرد پیش خودم  کاش منو هنوزم دوست داشته باشه 

یه رشته ای قبول شدم که ترمی ۶۰ تومن باید پول دانشگاه آزاد بدم و علاقه ای هم ندارم اصلا ولی مجبورم کردن

الان تو خوابگاهم روی تختم خوابیدم ، مادر بزرگم همیشه در عر شرایط خدا رو شکر میکرد میخوام مثل اون باشم 

درسام خیلی سخته نمیدونم از پسش برمیام یا نه 

دلمم واسه مامانم خیلی تنگ شده 

۶۰ میلیون؟؟

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
همین که ماهی ۶۰ تومن میدی دانشگاه یعنی خییییلی پولداری پس ناله نکنمن ۶۰ میلیون که هیچ تاحالا ۶ میلیو ...

نه اصلا 

فک کن مامانم تا الان خونه نداره تو یه خونه خیلی خیلی قدیمی زندگی میکنیم 

قبل از اینکه بیام گفتن ترمی ۲۵ تومنه ، اصلا خودمم تو شوک بودم وقتی گفتن ۶۰ میلیونه !!

مامانم مجبوره طلا هایی که واسه ساختن خونه کنار گذاشته بفروشه

نه اصلا فک کن مامانم تا الان خونه نداره تو یه خونه خیلی خیلی قدیمی زندگی میکنیم قبل از اینکه بیام گف ...

این حرفمو یادت بمونه اگه طلاهایی که پس انداز مادرته برا دانشگاهی خرج کنی که علاقه ای نداری آخرش پشیمون وشرمنده میشی