2777
2789
عنوان

دوستان لطفا بیاید بگید حق با کیه 😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل عقدم آره شاغل بودم ولی الان نشوهرم توو شرکت بنز کار میکنه(یکم دیگ شِف میشه)تازگیا اقامت دائم اون ...

به سلامتی خوشبخت ترین باشید 😍😍درخواست دوستیمو قبول کن 

کارای ویزای پیوستتو چیکار کردی عقد نامه اینا 

بقرآن به خواهراش به برادرش زندگیو تقدیم میکنه به اونا تاپیکای قبلیمو بخونید متوجه میشید

قبلن توو تاپیکاتون بودم 

سعی کن یکم جمع و جورش کنی

فکر خونه دیگ خیلی خوبه پول توو دست و بالش نمیمونه ک بتونه کمک کنه

منم قبلا مثل تو بودم عزیزم الان دیگه کمتر خرج میکنم بیشتر پسنداز میکنم وقتی میخوایی پنج شیش تا لباسو باهم برداری همشو برندار سه تاشو بردار.یا عادت داری هرروز کافه بری هرروز نرو هفته ای سه بارشو برو.خییییلی سخته ولی عادت میکنی

کردستان✌🏼🕊️
به سلامتی خوشبخت ترین باشید 😍😍درخواست دوستیمو قبول کن کارای ویزای پیوستتو چیکار کردی عقد نامه اینا

ممنونم همچنین عزیز♥️

فقط من درخاستو قبول کردم ولی نمیدونم چجوری خصوصی پیام بدم😅

قبلن توو تاپیکاتون بودم سعی کن یکم جمع و جورش کنیفکر خونه دیگ خیلی خوبه پول توو دست و بالش نمیمونه ک ...

آره به همه کمک میکنه پول میفرسته به خیریه به خونه سالمندان اینارو نمیگم کار بدیه خیلیم خوبه ولی اینکه به فکر آینده نباشی بدتره

اصلا نمیدونه خودش چجوری بفکر ایندمون باشه 

منم قبلا مثل تو بودم عزیزم الان دیگه کمتر خرج میکنم بیشتر پسنداز میکنم وقتی میخوایی پنج شیش تا لباسو ...

اره دلم میخواد خیلی کمتر برم بیرون خیلی کم میکنم کافه رفتنو غذا خوردن بیرونو 

میدونی اوایل فقط پول صرف غذا و خوراکی میشد میدونم خنده داره ولی واقعا اینکارو میکردم الان پیشرفت کردم چیزایی خریدم که برام میمونن😅