2777
2789
عنوان

باورم نمیشه هنوزم چنین ادمایی پیدا بشن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 48 پست
آره فایده نداره ..‌‌..منظورم با عقایدشونه ...بابام خیلی ناراحته

بگو ناراحت نباشه و فعلا یه مدت بشینه تماشا کنه اینا رو 

معمولا صحنه های اخر این ادما تماشایی از اب درمیاد

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
عمه ها و عمو چه کار هست که امضا بزنه؟در ضمن پدربزرگ هم اگر بگه فلان بچه م از ارث محروم باز از لحاظ ق ...

میدونم قانونی نیست حرفه باد هواست ...منظورم طرز تفکرشون بود

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

چه عمو های زرنگ و سو استفاده کنی و چه پدر بزرگ احمقی 

بگو‌اصلا بچه ندارن کلا میخواد پول و نگه داره برای پیری کوری چه بهانه ای 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
یعنی این همه آدم دور هم جمع شدن یک‌نفر عاقل بینشون نبوده که بگن قانونی همچین چیزی ممکن نیست! مگر این ...

نیست تازه اومدن عکس امضاهاشونو فرستادن دادن عمو کوچیکم که پسر داره بفرسته

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️
ابتدا از همه ان شاءالله که پدرتون و شما سلامت باشید و بعد آنقدر خدا به پدرتون از مال دنیا عطا کنه ک ...

الهی آمین ....خداروشکر نیازی نیست من برای پدرم غصه میخورم خیلی ناراحته وگرنه ارث باد هواعه

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️
حالا چقد ارث و میراث داره پدربزرگت؟ منکه پدربزرگم فقط کم مویی و دیابت و حرص و جوشی بودن برامون ارث گ ...

یه خونه دوطبقه داره یه مغازه چندین قطعه زمین

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️
بگو ناراحت نباشه و فعلا یه مدت بشینه تماشا کنه اینا رو معمولا صحنه های اخر این ادما تماشایی از اب در ...

خدا خودش جای حق نشسته فقط برای زخم زبوناشون....چقدر دلم برا بابام ریشه با خودم میگم کاش پسر بودم بابام پشتش خالی نبود جلو این قوم عجوج مجوج

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️
خدا خودش جای حق نشسته فقط برای زخم زبوناشون....چقدر دلم برا بابام ریشه با خودم میگم کاش پسر بودم باب ...

حسابی پیشرفت کن و حرف رو بادهوا فرض کن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
2809