2777
2789

سلام دعا کنید بعد از نماز و از خدا بخواهید چرا دنبال حس ششم و ف ال و غیره هستن برخی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

👌👌واقعا چرا

تعجب میکنم طرف افسردگی میگیره میره پیش روانشناس قرص میخوره درحالی که ایمانش رو ازدست داده

طرف طلسمش کردن به جای اینکه بره از راه قرانیش وطبق احادیث وروایات از بین ببرتش میره پیش دعا نویس

طرف با شوهرش دعوا میکنه میره دنبال ف ال ودعا ،درحالی که باید از خالق خودش وشوهرش کمک بخواد یا خودشو اصلاح کنه یا بره پیش مشاور

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

اینا همش ربط داره ب اینکه ایمان ضعیفه همین و بس

اصلا ربطی به این نداره گاهی برای سرگرمی و....یا اینکه ادم دلش میخواد ازاینده و یا از دل کسی خبر داشته باشه به این مسایل رومیاره 

وگرنه اصلا یه این معنی نیست الان من بگم حتما ف ال درسته 

ازکجا میدونید دعا نمی کنند این اشخاص یا نماز نمی خونند

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

👌👌واقعا چراتعجب میکنم طرف افسردگی میگیره میره پیش روانشناس قرص میخوره درحالی که ایمانش رو ازدست دا ...

شرع و معنویات و اخلاق عشق هستند. کراش و اکس و پارتنر و .... هوا هوس و دروازه های ورود به گناه و سقوط و رسوایی و افسردگی

ان شاءالله بله. البته بنظرم دعا کردن توفیق میخواد. گناه آدمو سنگین‌میکنه و انسان حال و توفیق دعا رو ...

واسه منم دعا میکنی😭

فکر میکنم گناهکارم نماز قضا زیاد دارم

حوصله ندارم نماز بخونم

اعصابم خرابه

شوهرم یه زن رو صیغه کرده آورده جای من تو زندگیم و من دارم طلاق میگیرم 

دوتاشون بهم ظلم کردن و خوشبختن😭

برام دعا میکنی که من براحتی بتونم مهریم رو از شوهرم بگیرم و اونا هم تاوان بدن؟

خواهش میکنم😭

اینهمه دعا کردیم ولی کو جواب🥺

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
شرع و معنویات و اخلاق عشق هستند. کراش و اکس و پارتنر و .... هوا هوس و دروازه های ورود به گناه و سقوط ...

درسته

اگر ورودی های قلبمون رو اصلاح کنیم مثل چشم گوش وزبان و باهاشون گناه نکنیم ،دیگه چیزای الوده وارد قلبمون نمیشه اون موقع هستش که چیزایی میشنویم ومیبینیم وحرف میزنیم که ایت الله بهجت وعرفا دیدن وشنیدن وگفتن🌷

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

اصلا ربطی به این نداره گاهی برای سرگرمی و....یا اینکه ادم دلش میخواد ازاینده و یا از دل کسی خبر داشت ...

بگو هيچ‏كس جز خداوند در آسمان و زمين غيب نمى‏داند،

این ایه ای از قرانه و منی ک میرم پیش فالگیر اینا گناه میکنم چون این ایه رو نقض میکنم ...پس ینی ایمانم انقد قوی تیست عزیز جان‌.‌

فالگیر و هیچکسی دیگه از اینده خبر نداره

واسه منم دعا میکنی😭فکر میکنم گناهکارم نماز قضا زیاد دارمحوصله ندارم نماز بخونماعصابم خرابهشوهرم یه ...

ان شاءالله الله گشایش و نجات حاصل کنه. نماز بخونید و به آخرت بها بدید. دنیا جای سختی هاست. خوشی ها ناپایدار هستن مگر برای اهل تقوا .... البته حکمت الله رو هم در نظر بگیرید. همه مشکل دارن. نماز رو در سختی و آسایش ترک نکنید. شروع به نماز کنید. قصاهارو کم کم جبران کنید و بخونید. صبور باشید. از الله بعد از نماز با دعا کردن کمک بخواهید.

👌👌واقعا چراتعجب میکنم طرف افسردگی میگیره میره پیش روانشناس قرص میخوره درحالی که ایمانش رو ازدست دا ...

این ینی ک گمراه شدیم راه رو گم کردیم خدایی و برای حل مشکلشون ب هرچیزی حتی سراب رو میارن