2777
2789
عنوان

تو بیست سالگی دغدغتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 151 پست
موفق باشی عزیزم

قربونت عزیزم همچنین♥️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
حسابداری از بس استرس کنکور رو کشیدم موهام رفته

عزیزم چه دانشگاهی رفتی 

من میخوام برم حسابداری 

مگین تو موسسه ها برو شش ماه یاد بگیر 

نمیخواد که بری طرح دانشگاه آزاد کلی پول بدی 

متاهل متعهد _درخواست دوستی ممنوع

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

ببین منم تو اون روزها تمام فکر وذهنم یه رشته خوب بود بود تا جای ممکن خوندم ‌تلاش کردم ولی نشد رفتم یه رشته معمولی تو دانشگاه معمولی بعدش با کلی اصرار خودم چون خانوادم به شدت مخالف بودن رفتم سر کار تو یه شرکت نصف روز سرکار بودم نصفشم دانشگاه حالا دیگه دستم تو جیب خودم بود کار میکردم ومستقل بودم وکلی برنامه داشتم تازه طعم خوشبختی واقعی رو میچشیدم چون هم از لحاظ اجتماعی داشتم رشد میکردم هم برای خواسته هام کار میکردم ‌پول داشتم اصلا از اولشم از کسی دوست نداشتم پول بگیرم تا اینکه یه خواستگار پولدار اومد برام به اصرار خانواده ‌البته من به شدت دختر متعهدی بودم ‌همیشه دلم می خواست یه رابطه درست ‌سالم داشته باشم تن به این ازدواج دادم بعد ازدواج پول بود ولی کلی توهین ‌تحقیر هم بود از درس ‌هدف هامم گذشتم چون فکر میکردم اگه تماما برای همسرم باشم اون متوجه عشق وفداکاری من میشه اما اشتباه بود بعد از ۷سال هنوز اون آرامش ‌حال خوبی که با اونهمه خستگی داشتم رو تجربه نکردم … استرس هایی که اونموقع برای کار کنکورم کشیدم حتی یک درصد این استرس هایی نبود که تو متاهلی کشیدم می خوام بگم سعی کن حالت رو خوب کنی استرس وبزار کنار وکناز درس فکر کار ‌پول هم باش ‌هیچ وقت از چیزهای درستی که حالت خوب میکنه دست نکش 

ببین منم تو اون روزها تمام فکر وذهنم یه رشته خوب بود بود تا جای ممکن خوندم ‌تلاش کردم ولی نشد رفتم ی ...

عزیزم چه رشته ای رفتی؟؟ 

من هم واسه کنکور خیلی دلهره میگیرم 

الان نمیدونم چه رشته ای برم 

متاهل متعهد _درخواست دوستی ممنوع

تو ۲۰ سالگی دغدغه م مستقل شدن بود ، فقط بخاطر اینکه جسم و روحم در امان باشه ، جدا شدم از خونواده ، اصلا مثل یه دختر ۲۰ ساله نبودم ، اکثر دور اطرافیام درگیر عشق و حال بودن ، من صبح تا شب کار و کار ، نتیجه ش خیلی خوب بود ولی خب ۲۰ سالگی قشنگی نداشتم اصلا 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

2809