2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نیت بارداری منم میزنی🥲🥲ممنون میشم

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
2805
بله

عزیزم من تفسیر قهوه بلدم ولی خوب ف.ال که قطعی نیست سرگرمیه و منم تفسیر اشکال رو بلدم وگرنه رمال نیستم و ممکنه اکثرا هم غلط از آب دربیاید

توی تصویر اول یه زندگی متوسطی رو میبینم 

از لحاظ اقتصادی و مالی بهم ریخته ای شاید شمع میبینم در تصویر اول شاید نذر و نیازی کردی که برآورده میشه شانس در قرعه کشی و اینجور چیزی برات افتاده 

دسیسه و خاله زنک دورت هست 

شاید تا چهار وعده دیگه خواستگار برات بیاد یا پیشنهادی داشته باشی که نه بده نه خوب 

بازم میگم عزیزم من تفسیر اشکال در قهوه رو بلدم وگرنه نه شغلمه نه علاقه دارم  هیچکسم از آینده چیزی نمیدونه جز خدا ♥️

چیز جدید یافتم دوباره بهت میگم

چی دیدی مگه🫠

توی تصویر دوم به دختر با لباس عروس که پشت کرده میبینم لباس دنباله داره نه از این پف دار ها

ممکنه برات پیشنهاد بیاد یا خواستگار که نه خوبه نه بد باید حواستو جمع کنی 

بالا تر هم واضح عدد ۴ در تصویر اول هست که بی ربط به دختره که لباس عروس داره نیست 

2809