2777
2789
عنوان

خیانت

245 بازدید | 29 پست

زن و مرد نداره همه دارن میکنن چرا امروز یه کسایی رو دیدم راحت داشتن از خیانت حرف میزدن یکی شوهرش بداخلاق گند اخلاق بود از شوهره فراری بود یکی محبت نداشت محل نمیداد اینا همه ۱۵ سال اینا بود ازدواج کرده بودن و هیچ میلی دیگه به شوهراشون نداشتن ....

از حرفاشون بدم میومدن 

هيچوقت فکر نمیکردم اینا بخان ازاین حرفا بزنن 

متنفر شدم از دنیایی که همه جا رو لجن گرفته 

مرد به زنش  زن به مردش . چقدر عادی شده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

چون کسی فکر تعمیر زندگیش و رفع مشکلاتش نیست و فکر تعویضن به گمان اینکه بعدی بهتره و مشکلات زندگی قبلی رو نداریم در حالی که هر زندگی مشکلات خاصی داره که اغلب میشه حلش کرد اگر بخان

مرنج و مرنجان♡

نه همه نیستن

همیشه تعدادی افراد در هر دوره ای بوده و هست و خواخد بود..

برمیگرده اکثرا ب هورمون ها و تغذیه شون

یه جور بیماریه و قابل درمان

ولی مراجعه کننده هایی هستن و اینوارو میکنن یا کردن و دنبال ترک ان و خیلی ها دیگه ترک کردن و نمیکنن دیگه

اونا ک وجدان دارن، عذاب وجدان نمیذاره زیاد ادامه بدن

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
یه نظری که دارم اینکه الان مثل قبل‌ بچه ها رو برای زندگی مستقل‌از خانواده آماده نمیکنن ! هیچ درک و آ ...

یه بخشیش اینه ولی علت اصلیش زیادی خواهی انسان های امروزیه هر چی جلوتر میریم پایبندی به یک نفر یه جور غیر متمدن بودن رو نشون میده متاسفانه 

2809