2777
2789
عنوان

نامزدم حمله کرد بهم داشت خفم میکرد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
کاری به رفتار اون ندارم اون جدا ولی تو چرا وقتی میدونی حساسه جلوش اسم پسرای دانشگاهتو میاری؟! میخوای ...

میخواستم خیرسرم بهش بفهمونم از دستم داده

اره کرمم میگیره

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
اسی فقط جمله اخرتو😢 واقعا تا استخون فهمیدمت😢بیخیالش شوزیاد با دوستت صمیمی نباش اگه هم سختته جاهایی ...

دل خاک‌بر سرم طاقت نمیاره ک

خودم دلتنگ میشم

باید کتاربیام با خودم

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
کاری به رفتار اون ندارم اون جدا ولی تو چرا وقتی میدونی حساسه جلوش اسم پسرای دانشگاهتو میاری؟! میخوای ...

... پدرش که حساسه😐

دوست داره بیاره الآن زن و شوهرن، رابطه داشتن یا دارن، یا اصولاً نامزد همن که نیاره؟! اینا که کات کردن، اصلاً به پسره چه ربطی داره اسم کسیو میاره، حق نداره حتی چیزی بگه چه برسه به این که گلوشو بگیره😐

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹

عمدا میری خونه دوستت که اونو دوباره بکشونی سمت خودت؟این یجور التماسهخیلی تحقیر امیزهدر حالت عادی تو ...

نه من ۱۰ ساله با این رفیقم

چه قبل اون چ همزمان با اون خیلی میرفتم خونشون

ینی‌ چیزجدیدی نیس

2809