2777
2789
عنوان

چقد از همسرتون راضی هستید دوسش دارید علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 6096 بازدید | 249 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه جدی بلاخره تو سایت یکی راضی بود😂😂😂

والا  انقد تاپیک خیانت ها میترکه گفتم یبارم رضایتمندی هارو ببینیم

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

خیلی به مود خودم بستگی داره

ولی ان شاالله ک روز ب روز هممون بهتر و عاشق تر شیم

زندگی بالا پایین داره

در کل خدارو شکر

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
خیلی به مود خودم بستگی دارهولی ان شاالله ک روز ب روز هممون بهتر و عاشق تر شیمزندگی بالا پایین دارهدر ...

اره دیگه زندگیه تحملتو زیاد کن

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
آره باید صبور بودگاهی صبوری سخت میشه😅

اونجا دیگه عشق بکار میاد

نامزدیمولی خیلی دوسش دارم گوگولی و مهربونه خیلیالبته وقتایی مثل الان بی دلیل خوشم نمیاد ازش و باهاش ...

طبیعیه 

ولی دلشو نشکن 

طبیعیه ولی دلشو نشکن

سعی میکنم

ولی توی رفتارم کاملا مشخصه

مثلا چندوقت پیش اومده بود پیشم صبح بیدار شدیم داشت صبحانه میخورد رو اعصابم بود باهاش دعوا کردم🥲بنده خدا کلی هم صبر کرده بود من بیدار شم باهم بخوریم😅

سعی میکنمولی توی رفتارم کاملا مشخصهمثلا چندوقت پیش اومده بود پیشم صبح بیدار شدیم داشت صبحانه میخورد ...

اولاش زیاد دل نشکن سختی زیاد هست تو زندگی قوی باش صبوری کن

اولاش زیاد دل نشکن سختی زیاد هست تو زندگی قوی باش صبوری کن

چشم🥲❤️

میدونم حس کاذبه ولی بازم سخته

از روز اولی که شناختمش خیلی ازش خوشم اومد، همکار بودیم

حتی روزی که بهم ابراز علاقه کرد اینقد هول شده بودم نزدیک بود تصادف کنم😅