2777
2789
عنوان

ماجراهای من و محل کارم

451 بازدید | 36 پست

سلام

من امسال شاغل شدم ازمون دادم و قبول شدم و معلم شدم

اوایل ذوق داشتم و ترس

الان فقط نفرت

چون مدیر مدرسه مون خیلی بدجنسه با عزیزم عزیزم کلی کار که مربوط به خودش هست را به من میده و البته کارهای همکارای دیگه

این فقط حرف من نیست بقیه همکارها هم فهمیدن و معترضن منتهاداونها سابقه دارن میتونن اعتراض کنند من حرف بزنم بیرونم میکنند یا میندازندم روستا

خیلی عصبی ام بخدا نمیذاره کارهایی که مربوط به خودمه را انجام بدم همش توقع داره

مثلا اداره یه بخشنامه میفرسته که این بشر بره یه نفر از مدرسه را تو یه جایی عضو کنه یه فیلم چند دقیقه ای هم میذاره بعد حتی حاضر نیست همون فیلم را ببینه میاد میده به من بعد کدملی و رمزش را میده میگه برو تو کوفت و زهرمار ثبت کن

اصلا اینقدر کارهای ایتو و اون را داه من که همه فهمیدن للکی الکی میان میگن مدیر گفته این کار را بکن در حالی که وظیفه من تیست

خلاصه بگم من واقعا متنفر شدم از محل کارم و هر روز کسل تر و بی رمق تر میشم

یه دعایی نفرینی حرفی چیزی یادم بدید این بشر دست از سر من برداره دیوونه م کرده بخدا

یه جوری کار کن که دیگه بهت کار ندن کار مدیر رو مجبوری انجام بدی اما کار همکارا رو نصفه انجام بده تا بفهمن چند چنده

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه مدرستون معلم پرورشی و مدیر اموزش و اینا نداره ؟

داره این مدیر عوضی چون من اول کارم هست نااشنا هستم میندازه گردن من من سرعتم بالاست دفتم هم بالاست اینم خوشش میاد

دست خووم نیست کاری که اونا تو ۴ روز انجام میدن دوساعته انجام میدم

یه جوری کار کن که دیگه بهت کار ندن کار مدیر رو مجبوری انجام بدی اما کار همکارا رو نصفه انجام بده تا ...

اخه مدیر میگه برو کار پرورشی را بکن برو کار اجرایی را بکن اصلا به من ربطی نداره ولی مجبورم میکنه

2810