بنظرم هرچی خودتون دارین ب بقیه تحمیل میکنید بنظز نمیاد درس این مسئله خونده باشین
تنها اخلاقی ک من ندارم همینه شما اینجور متوجه شدی
شما اینجور فکر کن عزیزم😊
☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️ و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍 ♡elmanim♡married♡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شغل شما رو اصلا دوس ندارم ...از نظر شما شغل خوبیه ...شما ازدواج کردین؟؟
علاقه هرکی متفاوته قشنگم من با علاقه تو این راه اومدم.بله ازدواج کردم
☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️ و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍 ♡elmanim♡married♡
با مقایسه کردن فقط زندگی رو به کام خودتون تلخ و زهرمار میکنید
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷
من از بی احترامی اصلا خوشم نمیاد و خودمم عمرااا نمیکنم
خواهشا شما هم بی احترامی نکنین
«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 مو بعضی وقتا کانالُم عوض مِره ، مِزِنُم تو فاز مِشدَی😎اینقدر این اسرائیل رِ بزرگش نُکُنن، مو هر روز که مُرُم سرکار، به اندازه کل مساحت تلاویو پیاده روی مُکنُم، همینقدر کوچیکَ😂
من نظر خودم رو میگم، چون همین چیزا رو برای خودم میخواستم.
شغل
ازدواج.
چون تکیلف ادم باخودش مشخص میشه و میفهمه چند چنده
هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.
تو این مرحله باید به یکسری از خودشناسیها دست پیدا کنی
که این خودشناسی بخشی ازطریق حضور در محیط کار و دانشگاه بدست میاد بخشی هم به مرور زمان با افزایش سن به اونها اگاهی پیدا میکنی
وتو مرحله ای از زندگیت حضورداشته باشی که به خودت افتخار کنی ...ارزو کنی درسالهای بعدی زندگیت دوباره به این سن برگردی چون تو این سن موفقیت های زیادی رو بدرست اوردی
نگفته ۵۰ سالگیگفته ۲۵ سالگیتا ۲۵ طرف نهایتا فوق لیسانس گرفتهتازه شاغل شده و رفته تو مرحله آشنایی واس ...
چرا اینجوری میکنین شماها😑😑
گفتم منظورم این بود از اون سن بایدهایی رو برا خودش قرار بده و واس اونا تلاش کنه من اونا رو گفتم 😑😑😑😑😑