2777
2789
عنوان

بعد یه بار جدایی میشه دوباره برگشت به رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 13151 بازدید | 344 پست
ازاین به بعد کوچیکترین فرصتی که پیدامیکنین توخونه تشویقش کن بره بخوابه و استراحت کنهمن مطمئنم ۸۰درصد ...

دقیقا منم باشما موافقم، چه قدر خوب گفتید❤️

احتمالا شوهرشون فکر میکنه اگه بخوابه، ممکنه که مثلا همسرش ناراحت بشه و غصه بخوره و پیش خودش فکر کنه که داره بهش بی محلی میکنه و دوباره افکار منفی سراغش بیاد

دقیقا منم باشما موافقم، چه قدر خوب گفتید❤️احتمالا شوهرشون فکر میکنه اگه بخوابه، ممکنه که مثلا همسرش ...

اره عزیزم دقیقا همینطوره حس میکنم ازنظر جسمی خیلی ضعیف شده همسرشون 

همسرمنم اینطوریه وقتی خستگی بلندمدت داشته باشه هیچ فرقی با افسرده ها نداره 

وقتی میخوادبخوابه هم نگران میشه که نکنه منو دخترم احساس تنهایی کنیم(ازاونجایی که ساعت زیادی رو سرکاره فکرمیکنه وقتی خونه ست باید تمام وقتش رو باما بگذرونه واگه غیراین باشه سرخورده میشه) ولی کمیت بودنش مهم نیست کیفیت بودنش مهمه

من ترجیح میدم اگه قراره۶ساعت خونه باشه اون ۶ساعت رو۵ساعتشو بخوابه درحالی که یکساعتش رو واقعا سرزنده باشه

وگرنه۶ساعتی که خوابالود وخسته ودرمونده باشه بدردم نمیخوره

بدتر ازنظر روحی تحت فشارم میذاره.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها بیدار شدم باهاش، هی گفت بخواب خودم میبرم بخواب خودم درست میکنم و... در نهایت بغلش کردم و تشکر ...

اینستا دارین جفتتون؟؟ برو تو پیج مهدی‌صاحبان  پست آخرشو براش ارسال کن، جالب بود

دیدم یاد شما افتادم

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
بچه ها بیدار شدم باهاش، هی گفت بخواب خودم میبرم بخواب خودم درست میکنم و... در نهایت بغلش کردم و تشکر ...

عیبی نداره حالا کم کم ان شاالله صبرکن

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

خدا رحمت کنه مادر عزیزتونو ببخشید من خندم گرفت یاد یه سری کارای مامانم افتادم مامان منم بی سیاست کلا ...

💐عزیزم .قربان شما خدا بیامرزه امواتتون رو و نگه داره عزیزاتون باشه. 

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

اره خستگی جسمیوهم زیاد داره میاد خونه به خاطر من تا یازده دوازده شب بیدار میموننه بعل میخوابه تا ۴ و ...

۴ تا ۵ ساعت خواب برای شغل حساس ایشون خیلی کمه 

یه مدت حتی از صحبت کردنتون کم کنید که بتونن بیشتر استراحت کنن

موضوع خودکشی اون همکارشونو متوجه شدن 

روح مادر عزیزتون شاد ببخشید خندم گرفت واقعا قدیمی ها اکثرا ساده دل و بی سیاست بودن

بخداا😅🥺💐 قربان شما خدا بیامرزه عزیزم رفتگان شما رو

الان که بدتر شده🤦🏻‍♀️

چون استارترو گردنبند گرفت و رستوران نرفت قهر کرده داماد.رفته دو مرتبه تو فاز قهر

بنده خدا باون  حجم زیاد کااار که خود استارتر میاد میگه اومد طلارخرید رستوران برد اونوقت استارتر تازه یادش افتاد بگه تو بمن فشار وارد کردی میل ندارم ! خب ایشونم بااون خستگی و فشار وقت خالی کرده طفلک و ببین چقدر تعجب کرده. دیشبش خندیدین بازی کردین شام گرفته اونوقت شب بعد که تلاش اقا برای رضایت بیشتر بوده برنامه دعوا راه بندازی خب درست نیست دیگه. حالا دوستان اونقدر کامل  درست راهنمایی کردن که صدتایی مشاوره پولکی بیرون می ارزه اما منم بخش حق و انصاف قصیه رو میگم. خب دعواشد رفت بیرون باز شما دنبال تلعن و پیدا کردنش. نمیگی عصبانی مروگد سرعت بالا بره کاری بشه زبونم لال یکم توزوخدا مثل بچه ها رفتار نکن . باز دیدی رفتارت اشتباهه ویلا گرفتی اون طفلک خوابیدن تو خونه براش بهتر بوده اما فقط بخاطراینکه غصه نخوری اونده و رانندگی کرده . ادم خوشحال باشه بهترین وامن ترین ک شادترین جتی دنیا خونه شه.

اوه چقدر اشتباه تایپی داشتم عذرخواهم.

استارتر جان،خبری ازت نیستامیدوارم که حال خودت و همسرت خوب باشه

مرسی عزیزم سرکارم.

حال روحی خودم خیلی بده. ولی زنگ زدم به شوهرم سعی کردم باهاش شوخی کنم و وانمود کنم خیلیی خوشحالم

اونم سرحال نبود

مرسی عزیزم سرکارم.حال روحی خودم خیلی بده. ولی زنگ زدم به شوهرم سعی کردم باهاش شوخی کنم و وانمود کنم ...

خوب کردی عزیزم

می دونم خیلی سخته اما یه کم صبوری کن❤️❤️

الان زندگی شما لب یه پرتگاهه، فقط خودتون می تونید نجاتش بدید تا این مسئله ی بیمارستان حل بشه انشاالله❤️❤️

تو خودت بیا اینجا ناراحتی هات رو با ما درد و‌دل کن قربونت برم 

2810