2777
2789
عنوان

بعد یه بار جدایی میشه دوباره برگشت به رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 10428 بازدید | 340 پست
بعد خدابیامرز،مادر من به همسرم اونرمان میگفت این زینب روزگاره سختی زیاددکشیده شما خیالت راحت...😭

خدا رحمت کنه مادر عزیزتونو 

ببخشید من خندم گرفت یاد یه سری کارای مامانم افتادم مامان منم بی سیاست کلا از هر لحاظ یه چیزایی رو من و خواهرم باید یادش بدیم آدم ساده ای نیستا خیلیم زبر و زرنگ و سرزبون داره ولی سیاست و کیاست صفر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل این خانم دکتر خوشگل ما ام اینه که فکر میکنن همه مامانا خیلی زرنگ و باسیاستن و تو هر موقعیتی میدونن چه کار باید بکنن 

نه عزیز دلم مادرای ما ام یه وقتایی یه کارایی میکنن نمیدونی حرص بخوری بخندی جواب بدی چه کار کنی از دستشون 

تک و توک یه مادری میشه مث مادرشوهرت مادرشوهر شما دو سه تا از حرفاشو منی که سالهاست از زندگی مشترکم میگذره آویزه گوشم کردم و بازم بهت گفتم از حرفاش و نصیحتای این خانم عاقل استفاده کن 

بچه ها بیدار شدم باهاش، هی گفت بخواب خودم میبرم بخواب خودم درست میکنم و... در نهایت بغلش کردم و تشکر ...

عزیزجان حال بدش  قطعا بخاطر شرایط بیمارستان  هست و بین رزیدنتها خصوصا رشته های جراحی خیلی شایعه(خودتون که بهتر میدونید)

شما به حمایتگری و محبت وتوجه ادامه بده که دوباره نره  با ستاره حرفای دلش رو بزنه

شما و همسرتون شرایط خیلی سختی رو دارین تحمل میکنین فشار کاری هر دوتونو ما از پشت گوشی حس میکنیم 

سعی کن شاد باشی و بیخیال و حس خوب خودتو به شوهرت منتقل کنی نه ظاهری یه شادی واقعی کم کم شوهرتم حالش خوب میشه بنده خدا خیلی خستس 

همون رقصی که گفتی خیلی خوبه هر شب پاشو برقص جلوش این هلویی که یه ۵۰ صفحه ای همه ازش تعریف کردن و دوباره قسمت نبود ببینمش جلو هر مردی برقصه حالش خوب خوب میشه

درسته حرفتون. اونوقت یکی از،اقوام ماشاالله چندتا دختر حالا باهر شکل ظاهری و...خیلی همه چیز پایین ظ ...

دقیقا خانواده میتونه ارزش بچش ببره بالا یا بیاره پایین

که وقتی میبینی دارن پایین میارن مثل استارتر باید توجه نکنه همونجور که شوهرش اصلا به حرف بقیه حتی خانواده استارتر توجه نداره

بچه ها بیدار شدم باهاش، هی گفت بخواب خودم میبرم بخواب خودم درست میکنم و... در نهایت بغلش کردم و تشکر ...

عزیزم چه کار خوبی کردی🌷

امیدوارم زودتر خوب بشن

از مشاور کمک بگیر، بنظرت نمیشه راجبش با مادرش صحبت کنی؟شاید یه راه حل خوب بده

کلا صمیمی نیستم با مامانش ولی باید زنگ بزنم

به نظرم فعلا اطلاع نده به مامانش

خودت همینطوری پیش برو شاید اوکی بشه  

ببین سعی کن راجب همین حالش باهاش حرف بزنی علت و جویا بشی باهاش درد و دل کنی   این ک میگی از سرکارش حرفی نمیزنم ک حالش بد نشه اشتباهه باید هی حرف بزنی تا اونم دردل کنه

بعد خدابیامرز،مادر من به همسرم اونرمان میگفت این زینب روزگاره سختی زیاددکشیده شما خیالت راحت...😭

روح مادر عزیزتون شاد 

ببخشید خندم گرفت  واقعا قدیمی ها اکثرا ساده دل و بی سیاست بودن 

2810