2777
2789
عنوان

بعد یه بار جدایی میشه دوباره برگشت به رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 9517 بازدید | 329 پست
متاسفانه عدم اعتماد به نفس خیلیامون داریم از بس خانواده یا مادر یا خواهر یکیشون یه ایرادی گرفته و تو ...

عزیزم مامانشون گفتن پای تپل یا مادرشوهرشون؟

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

سلاام😍انگار دیگه عادت کردیم بیایم اینجا منتظر استارتر که بیاد تعریف کنه ما هم صحبت کنیم😅💕

مشاوره بری،فقط،یک نفره تازه حرفهایی میزنه که قبلا شما و دوستان گفتین😅

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یکی از همکلاسی‌های عمومی شوهرم خودکشی کرده، هنوز فوت نشده دعاکنید زنده بمونه، از وقتی شنیدم ه ...

ان شاالله زنده بمونه جوان نازنین اخ چقدر سختی کشیده الهی خدا کمکش کنه اصلا نرسه بگوش همسرتون

نمیدونم شوهرم شاید ظاهر براش مهم نیست خودم خجالت میکشم ازش

من اونروز نکفتم همسرتون اول عاشق صورت و بعد معاشرت عاشق سیرتت شده. اینها چیه میگی چقدر بدبینی شما

مامانشون

مامانها میگن گاهی از،این چیزا به دل نباید گرفت.کاش مامانها صد ساااال زنده باشن بگن عیبی نداره

مامانها میگن گاهی از،این چیزا به دل نباید گرفت.کاش مامانها صد ساااال زنده باشن بگن عیبی نداره

اره بعضیا منظوری ندارن ولی مادر استارتر دیگه کلا خیلی ازش ایراد میگیره و اعتماد به نفسش کشته

مخصوصا اینکه مادرا صلاح و خیر آدم میخوان ولی وقتی جلوی همسر دخترت ازش ایراد بگیری خب دیگه خیلی بدتره طرف با خودش میره تو فکر میگه ببینم واقعا بده یا نه که خداروشکر همسر استارتر اونجور آدمی نبوده و همه جوره دوسش داره و مورد پسندش

متاسفانه عدم اعتماد به نفس خیلیامون داریم از بس خانواده یا مادر یا خواهر یکیشون یه ایرادی گرفته و تو ...

آره متاسفانه واقعا آسیب زاست تو جامعه ی امروزی باید اعتماد به نفس خوبی داشته باشی تا بتونی گلیمت رو از آب بکشی

اونم درهمه ی موارد

حتی زندگی زناشویی

این پختگی درسته که زمان میبره تا حاصل بشه و قشنگ آدم سمباده کشیده میشه تا به اون خودساختگیه برسه

اما نتیجش قشنگه و دل چسب 

امیدوارم بتونیم نسلای بعد ازخودمون رو با اعتماد به نفس با بیاریم

البته نه کاذب😅

ریشه دار و پرقدرت

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
آره متاسفانه واقعا آسیب زاست تو جامعه ی امروزی باید اعتماد به نفس خوبی داشته باشی تا بتونی گلیمت رو ...

اره واقعا امیدوارم 

من الان دیگه مامانم یا خواهرم ازم یه ایراد میگیرن میگم خواهشا اعتماد به نفسم نکشید خودم میدونم🫥

بعضی اوقات اعتماد به نفس دوستام میبینم لذت میبرم همش تلاش میکنم اونجور باشم

مخصوصا اینکه مادرا صلاح و خیر آدم میخوان ولی وقتی جلوی همسر دخترت ازش ایراد بگیری خب دیگه خیلی بدتره ...

میدونی بعضی از مادرا هم سهوا میگن

حالا ما چون از مادر استارتر شناختی نداریم نمیتونیم قضاوت کنیم

البته چه عمدی باشه چه سهوی اشتباهه

مادرمنم خیلی بامزه و بی سیاسته😅

من یسری چیزارو یادش دادم مثلا از رو دوست داشتن گاهی اوقات خاطراتی از بچگیام تعریف میکرد که رسما پیش شوهرم پودر میشدم🫠

بعدازاون کشیدمش کنار گفتم مادرِ من انقد نقاط ضعف منو پیش این پسره نگو😂

باید همه‌جوره پشتم دربیای

خلاصه انقد بهش گفتم که الان دیگه میدونه چی به چیه

مادراهم گناه ندارنا برای یه نسل قبل از مائن

دوران اونا همه چی انقد پیچیده نبود حرف میزدن ورد میشدن

ولی ما الان نه تنها از صحبتا متاثر میشیم بلکه گاهی زبان بدنشون روهم تحلیل میکنیم.

وقتی کم کم اینارو به مامانا یاداوری کنیم یادمیگیرن با سیاست بیشتری با دخترشون رفتارکنن(مخصوصا درحضور دوماد)

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
اره واقعا امیدوارم من الان دیگه مامانم یا خواهرم ازم یه ایراد میگیرن میگم خواهشا اعتماد به نفسم نکشی ...

عزیزم خوب میکنی نذار هیچی‌ اعتماد به نفست رو سرکوب کنه

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
2810