2777
2789
عنوان

تکسی رو دیدین به رابطه قبلیش برگشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 58735 بازدید | 1370 پست

من از کاربری های قبلی میشناسمت . چطور یع آدم میتونه تو دنیای مجازی آنقدر دوست داشتنی باشه🥰

یه تاپیک اسکرین شات گذاشته بودی از همسرت دوران دوستی باتوجه به اون میگم همسرت خیلی دوستت داره.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2804
مچکرم عزیزم. میگذرونم

عزیزم نمیشه سفر دو نفره برین کیش هوا خوبه اونجا حال و هواتون نیاز داره

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

مولتی ویتامین بخورین اشتهاتون باز،بشه حداقل قشنگ غذا رو بتونی خوب میل کنید. خودتون که واردین اما چون انسان در ناراحتی برای خودش یادش میره گفتم

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

راستش نه زیاد. حال روحیم خیلی بده. صبح باز با پنیک از خواب بیدار شدمولی دل نمیاد اینجا بگم.

کاملا حق داری خیلی خیلی فشار روت بوده این مدت 

ما ک از تو مجازی دنبالت میکردیم هممون دلمون گرفته بود دیگ خودت ک حق داری اصن سرزنش نکن خودتو   

سعی کن همش ب چیزایی ک حالت و بهتر میکنه و هدف ازمون تخصصت فکر کنی

نه متاسفانه شوهرم اصلا مرخصی نداره

این روزها میگذره فقط باز قوی باش اونقدر همکی شبهایی داشتیم فکر کردیم دیگه تمومه دووم نمیاریم اما گذشته و باعث تجربه شده انسان موجود محکمیه . چند وقت دیگه به افتخار صبوری و تحملت بخودت بیشتر افتخار میکنی. اینکه بیحالی و اینطوری هسای طبیعیه من کاری داشتم انجام میدادم در اون حین یاد شما افتادم دلم گرفت خودت پس حتماا حق داری درکت مبکنیم. تو خونه ام هستی خودخوری نکن ذهنتو بازی بده اینجور لاعر و رنگ پریده خشک میشی از زیبایی طراوت کم نشه

آدم میره دندانپزشکی اول امپول میزنن؛ خب خیلی درد داره اما قراره دندونه رو درست کنن...خدا هم بهم میریزه تا بعدا مرتب درست کنه.. الان این مراحل شما درد داره اما بعدا همه چیز خوب میشه و شسته رفته. دوست داشتی ندونی و یک جام کج دار و مریز دستت باشه نیم بند. نه! اما حالا درست حسابی و سالم و پاکیزه همه چیز سرجای خودش به دلخواه درست میشه ان شاالله

راستش نه زیاد. حال روحیم خیلی بده. صبح باز با پنیک از خواب بیدار شدمولی دل نمیاد اینجا بگم.

حق داری عزیزم این مدت خیلی بهت سخت گذشته

اگه میتونی با مادرشوهرت برو مسافرت زن عاقل و دلسوزی به نظر میاد به حرفاش گوش کن باهاش صمیمی تر شو و بذار یه مدت در جریان اتافاقات زندگیتون باشه کمک کنه از شر اون اکیپ سمی دوستای شوهرت خلاص بشی 

2809