دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم نمیشه سفر دو نفره برین کیش هوا خوبه اونجا حال و هواتون نیاز داره
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
مولتی ویتامین بخورین اشتهاتون باز،بشه حداقل قشنگ غذا رو بتونی خوب میل کنید. خودتون که واردین اما چون انسان در ناراحتی برای خودش یادش میره گفتم
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
این روزها میگذره فقط باز قوی باش اونقدر همکی شبهایی داشتیم فکر کردیم دیگه تمومه دووم نمیاریم اما گذشته و باعث تجربه شده انسان موجود محکمیه . چند وقت دیگه به افتخار صبوری و تحملت بخودت بیشتر افتخار میکنی. اینکه بیحالی و اینطوری هسای طبیعیه من کاری داشتم انجام میدادم در اون حین یاد شما افتادم دلم گرفت خودت پس حتماا حق داری درکت مبکنیم. تو خونه ام هستی خودخوری نکن ذهنتو بازی بده اینجور لاعر و رنگ پریده خشک میشی از زیبایی طراوت کم نشه
آدم میره دندانپزشکی اول امپول میزنن؛ خب خیلی درد داره اما قراره دندونه رو درست کنن...خدا هم بهم میریزه تا بعدا مرتب درست کنه.. الان این مراحل شما درد داره اما بعدا همه چیز خوب میشه و شسته رفته. دوست داشتی ندونی و یک جام کج دار و مریز دستت باشه نیم بند. نه! اما حالا درست حسابی و سالم و پاکیزه همه چیز سرجای خودش به دلخواه درست میشه ان شاالله
راستش نه زیاد. حال روحیم خیلی بده. صبح باز با پنیک از خواب بیدار شدمولی دل نمیاد اینجا بگم.
حق داری عزیزم این مدت خیلی بهت سخت گذشته
اگه میتونی با مادرشوهرت برو مسافرت زن عاقل و دلسوزی به نظر میاد به حرفاش گوش کن باهاش صمیمی تر شو و بذار یه مدت در جریان اتافاقات زندگیتون باشه کمک کنه از شر اون اکیپ سمی دوستای شوهرت خلاص بشی