2777
2789
عنوان

تکسی رو دیدین به رابطه قبلیش برگشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 44341 بازدید | 1142 پست
همسر تو یه پسری بوده توی یه خونواده ی مرفه و با سطح توجه و تایید بالایی از سمت پدر و مادرش بزرگ شدهه ...

چقدر شما قشنگ حرف میزنی 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من می‌خوام یه چیزی بگم🫣

نمی‌دونم…

کلا خود ستاره مشکوک‌تره،کی اینقدر وقت میذاره برای رفیق متاهل غیرهمجنسش مدام بره محل کارش پای درد و دلش بشینه،بعدم دو نفری توی ماشین،توی پارکینگ…

اینقدری باهوش بوده که وقتی با همدیگه دیدیشون اصلا یه قضیه تموم شده دیگه رو کشیده وسط و خودش و همسرت رو تبرئه کرده.

2804

ببین من خودم که دخترم! ولی خیلییییی از دخترا! حتی پزشک!حتی رزیدنت! به معنی واقعی کلمه بی لول و بیشعورن! خودشون عملا به طرف نخ میدن و خودشونو میچسبونن به طرف! حتی اگر متاهل باشه!
هر روز به خودت یادآوری کن که تو یه دندونپزشکی،زیبایی،شعور و آگاهی کافی داری،در آمدی که داری رو این دختره سالها طول میکشه بهش برسه
عدم اعتماد به نفست میدونی از کجا میاد؟ از وقتی ازدواج کردی شروع کردی به مقایسه کردن خودت با بقیه،خونواده ی خودت با همسرت،حمایت هاشون،یادآوری سختی هایی که کشیدی و خلا هایی که داشتی،حتی سفر ها!حتی خرید ها....دست بردار دختر! تو الان خودت ببین از نظر درآمد کجا ایستادی! لول شغلی خودتو ببین!
همهههه ی ما تو زندگی سختی داشتیم.بی پولی داشتیم.فشار عاطفی و مالی و هزارتا گیر و گور دیگه داشتیم؛ قرار نیست که خودمونو زجر بدیم بابت گذشته! تو عبور کردی از اون روزا،از اون گذشته
تو الان کسی نیست اینا رو بهت یادآوری کنه،ازت تعریف کنه، این عدم اعتماد به نفستو بیشتر کرده
نزااااار این ستاره و اون دختره به چیزی که میخوان برسن
بااااور کن پسری که از یه رابطه ای ببره دیگه نه خونه میاد نه رابطه برقرار میکنه نه پیشنهاد شام میده نه اصلا توجهی میکنه که بگه آهنگو عوض کن و نه میبوسه تو رو!
این ستاره مارمولک اگر کار و زندگی داشت نمیفتاد وسط زندگی بقیه! حالا که انقدر بیکاره تو بهش میدون نده
به خیال خودش داره در حق دوستش لطف و محبت میکنه و به حرفاش گوش میکنه و سنگ صبورش شده،این وسطا کرم هم میریزه و تو شرایطی که رابطه ی شما یکم به مشکل خوره اون دختره رو یادآوری میکنه. خدا هم یه روز جواب این کاراشو میده.صبر کن
تو اگر حتی عشق اول شوهرت هم نبودی ولی الان کسی هستی که اسمت تو شناسنامشه! این پروسه ی ازدواج هم همینجوری الکی الکی نیست که یکی بیاد صرفا واسه فراموشی یکی دیگه اینکارو کنه! حتی اگر روزی که باهات دوست شده عاشقت نبوده ولی بعد عاشقت بوده که باهات ازدواج کرده.مطمئن باش

من می‌خوام یه چیزی بگم🫣نمی‌دونم…کلا خود ستاره مشکوک‌تره،کی اینقدر وقت میذاره برای رفیق متاهل غیرهمج ...

آره معلومه کارکشته این ماجراهاست. طفلی دوست ما از،صبح دل تو دلش نیست حالش خراب هیچی نخورده آقا لابد نااار نیل کردن به شکافتن گور خاطرات قدیمی پرداختن در پارکینگ. واقعا مردها در هر سطحی قابل اعتماد نیستن چه وزیر چه همایون شحریان چه جراح و..... درس شعور و معرفت نمیاره

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

من ک جرات کات ندارم 

هرجور میتونه ازم سواستفاده  میکن

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون

عزیزم تو مریض بودی اون دربدر ستاره اومده مثلا احوالپرسی اسم اکسه رو میاره که فلانیم این بود مریضیش! اخه بتوچه مربوط فضول.تو اومدی دیدار مریض یا آتیش زیر خاکستری. اونها حرف یومیه شون اینه اونوقت تو برای یک کلمه خودخوری میکنی. بشین تو زندگیت اگر اونم احتمالا این دو شب خواسته هی بگه نگفته شاید میخواسته خودش بگه. بگو باشه خونه بنامم کن من تو خونه نشستم ماشینم بنامم کن. بچه ها اینارو از دق دلم میگما چون اسی مهریه ش هم کمه😭بابا هم ندارن بره بزن دهن داماد. بگه مگر دختر من عروسکه که برای فراموشی یکی اومدی بااحساسش بازی کردی حالا فیلت یاد هندوستان کرد

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

الان کجایی؟ شوهرت اومد؟ توروخدا بیا کلمه ای بنویس

باورم نمیشه. چقدر فکر میکردم اشتباه میکنی. در صورتی که خواستی به زندگیت با شوهرت ادامه بدی. شرط بذار باید با ستاره خره و اکیپشون قطع ارتباط کنه شوهرت ..... یادت نره قطع ارتباط. 

کاشکی یه جمله بود که معجزه میکرد
2809