2777
2789
عنوان

رژیم مادران کودکان آلرژی رفلاکسی کولیکی

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 61 پست
ببین خواهرانه بهت میگم دکترشو عوض کن یه تاپیک بزن علایمشو بگو مطمئن باش هر مادری بیاد میگه رفلاکسهچ ...

دوتا دکتر بردم هر دو گفتن رفلاکس نیست‌.دکتزای معروف شهرتون هستن که با تحقیق بهشون رسیدم

دکتر بهداشت هم بردم گفت رفلاکس نیست

میبرمش گوارش اطفال این بار ببینم نظرشان چیه

آهان. یه لحظه غصه خوردم خیلیاتفاقا دکتر خیلی عالیه. فوق تخصص داره منظورش این بود با یکبار خون دیدن ن ...

غصه نخور عزیزم الان نصف بیشتر بچه ها درگیر این آلرژی هستن خداروشکر که بیماری لاعلاج ندارن

اتفاقا معلومه مادر دانا و فهمیده ای هستی و این یه نعمته برای نوزادت 

همه علایمی که گفتی از رفلاکسه پنهانه میتونی سرچ کنی توی نت بخونی

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوتا دکتر بردم هر دو گفتن رفلاکس نیست‌.دکتزای معروف شهرتون هستن که با تحقیق بهشون رسیدمدکتر بهداشت ه ...

والا این علایمی که شما میگی همش رفلاکسه پنهانه چون دختر منم همین علایمو داشت

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
غصه نخور عزیزم الان نصف بیشتر بچه ها درگیر این آلرژی هستن خداروشکر که بیماری لاعلاج ندارناتفاقا معلو ...

خداروشکر واقعا

ان شاالله همیشه سلامت باشن همه بچه ها

قربونت برم

مرسی وقت گذاشتی♥️🌹دلت همیشه شاد الهی

ارده و کنجد و رب گوجه میتونم بخورم؟

تخم مرغ چی؟

فلفل سیاه ب غذا بزنم یانه؟

خداروشکر واقعاان شاالله همیشه سلامت باشن همه بچه هاقربونت برممرسی وقت گذاشتی♥️🌹دلت همیشه شاد الهیار ...

صفحه اولو که چندتا مورد اول گفتم نخور

کنجد و تخمرغ خییییلی الرژنه

ربم کمتر بزن فعلا

@نور_حق    

عزیزم بیا اینجا تا کمکت کنم

دقیقا چندروزه واکسن یکسالگی رو زدی؟؟

قبلش چیا میخورد؟

شیر چی میخوره مادر یا شیرخشک؟

معدش روزی چندبار کار میکنه

@نور_حق عزیزم بیا اینجا تا کمکت کنمدقیقا چندروزه واکسن یکسالگی رو زدی؟؟قبلش چیا میخورد؟شیر چی میخور ...

طولانیع  انیدوارم بتونین بخونین

عزبزم من از اول یه شرح حال از اوضاع دخترم بگم تا بهتر بتونین کمکم کنید 

نوزادی فقط شیرنان خورد کولیک داشت دکتر ببلاک کامفورت نوشتن براش تا سه ماهگی خورد خوابش مثل قبل بود  گریع نمی کرد فقط خوابش سبک و نمی خوابید تا اینک ببلاک نتوستم گیر بیارم نان کامفورت گرفتم براش که دفعش خلطی شد بردم دکتر ازمایش مدفوع سالم بود یه دکتر انلاین گفت دخترت خساسیت نداره شیر معوملی بده بیومیل دادم یبوست شد با. دفع خون 

دیگ شیرش پپتی کردم 

تا تو هفت ماه رفتم خونه مادرم مراعات غذایی نکردن حتی کشک و بادمحون دادنش 

یک ماه خوب غذا و شیر میخورد بعدش اعتثاب کرد نه ماهگی اسهال گرفت و بی قراریاش شبانع اش شروع شد دیگ هیچی بهش نمیسازه سیب زمینی کته بدم شبش بی قراری فرداش رفلاکس و اعتصاب  

الان یک ماهه که چهار دفع اسهال میشه همراه خلط و دفع خون شیرش پپتی جونیور میدم  دفع خلط و خون نداره 

شنبه واکسن یک سالگی و شش ماهگی زدم چون واکسن بهداشت  نداشت تازه اوردن 

الان دو شبه خیلی بینی و صورت میخارونه غذا فقط کته و سیب زمنی ابپز دادم 

و شبا نصف شب کلافه میشه بیدار میشه گریه میکنه 

دیر وقته قطره هیچی نمیدم 

ازمایش سلیاک سالم بود ولی عفونت بالا که زدع کمی به خونش 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو روخدا اگه می تونین کمکم کنید دکتر نزاشتم از بس رفتم خسته شدم 

خودم چهارهفته دیگ زایمان میکنم نمی دونم با این بچه چکار کنم

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طولانیع انیدوارم بتونین بخونینعزبزم من از اول یه شرح حال از اوضاع دخترم بگم تا بهتر بتونین کمکم کنی ...

انشاالله بتونم کمکی بکنم

همون موقع که نمیخابیده بخاطر رفلاکس بوده عزیزم ببلاک کامفورت زیاد رژیمی نیست

نان کامفورت منم تست کردم باشیرخشک عادی یکی بود برابچم😑

متاسفانه اکثر دکترا آلرزی رو فقط با دفع خون جدی میگیرن

اونوقتم که دیگه روده بچه داغون شده

وقتی اینقدر اسهال میشه یعنی یه ویزی شدید ناسازگاره

مگه نمیگی سیب زمینی و کته نمیسازه پس چرا بهش میدی؟؟ قطعش کن فقط پپتی جونیور بده ببین علایم کامل قطع میشه یا نه

باید کامل اروم باشه مثه یه بچه عادی تا مطمئن بشی شیرخشکش سازگاره

باید از اول با تست پیش بریم

دخترمنم شدیدا با سیب زمینی دلدردو اسهال میشه

با برنجم فقط چندتا دونه ریز و کهیر کوچلو روی پاش ولی حسابی وزنشو کم میکنه

دکترا میگن اینارو بدین ولی هرچیزی میتونه آلرژن باشه

واکسن یکسالگی واکسن افتضاحیه بزای بچه ی آلرژیک

دختر من نزدیکای ۱۴ماهگیه هنوز نزدم قصدم ندارم تا پایان آلرژیش براش بزنم ولی خب من هیچجا نمیرم نهایت پیش مادرم یا مادرشوهرم اصلا بیرون نمیرم چون واکسن نزدم

کته سیب زمینی رو قطع کن میگی نمیسازه نده

یه چیز دیگه تست کن

من دخترم فقط لعاب جوپرک بهش ساخته

تو سایت به خیلیا گفتم همه گفتن سازگار بوده غیر از یه نفر که شک داشتو الان نمیدونم چکار کرده دیگه

جوپرکو بزار روی گاز جوش که اومد آبش کمش کن یه دوساعتی قل ریز بزنه حواست باشه اصلاااا ته نزنه زیرشو بزار کم باشه همم بزن هی

بعد با الک استیل صافش کن آهنی نگیری ضرر داره

من یه صافی پر میکنم ابش که کشیده شد میشینم قاشق قاشق فشارش میدم لعابش قشنگ میریزه 

اصلا فکرشم نکن صاف نکرده بهش بدی سبوس زیاد داره اعتصاب میکنه دوباره منو چندنفر دیگه تست کردیم صاف نکرده نمیخورن😑☹️

عفونت بزنه به خون که خیلی خطرناکه

مطمئنی تشخیص درست بوده

دختر منم چکاپشو یع دکتر دید همینو گفت ولی من دیدم 

بر م متخصص گوارش و کبد گفت اصلا عفونت نداره بخاطر آلرژی پلاکت و گلبولهای سفید زیاد شده

وزنش نه کیلو میگن خوبه ولی از نه ماهگی استپ کرد

وزنش بد نیست ولی چون استپ کرده بده

از نه ماهگی چی خورده؟

همین کته و سیب زمینی و جونیور؟؟

نونم بهش میدی؟؟

نون خیلی افتضاح استپ وزن ، اسهال، دفع خون،کاهش وزن میده 

من مدام خونه جارو میکنم دخترمو نمیزارم حتی یه ارزن نون بخوره

راستی دختر من با جونیور خیلی شدید رفلاکس داشت

اخرش شیر بز ساخت عالیه خداییش

الان چندماهه فقط شیربزو جوپرک و روغن زیتون میخوره

یکسالگی به بعد بوقلمون چرخکرده میندازم تو جوپرکش ولی خوده گوشته بهش نمیسازه فقط ابش درمیاد

توم اگه جوپرک سازگار بود کمکم میریم جلو براتون

روغن زیتون مصلح جوپرکه من نریزم رفلاکس میده توم جوپرکو بده اگه دیدی دفعش عادیه روغن زیتون بگیر چند قطره اضافه کن

وزن دهیشم عالیه من جدیدا روغن نریزم وزن نمیگیره

تو روخدا اگه می تونین کمکم کنید دکتر نزاشتم از بس رفتم خسته شدم خودم چهارهفته دیگ زایمان میکنم نمی د ...

بسلامتی عزیزم

بچه بعدیهم متاسفانه احتمالش زیاده که درگیر باشه

از روز اول شیر خشک رژیمی بده

سیمیلاک توتال کامفورت نان اچ آ.ببلاک کامفورت.پپتی .پپتی چونیور .آپتامیل اچ آ.ببلاک اچ آ .نان کامفورت

اینا شیرخشکا خوبین

چون نوزاد هنوز به علایم نیفتاده دستت بازه

همشون بد گیر میان ولی به ترتیبی که گفتم بگیر نبود سراغ بعدی برو دوباره گیرت اومد برگرد به قبلی مگه اینکه خودت ببینی ناستزگاره و از لیست حذفش کنی

اینارو یاداشت کن یادت نره 

اصلا و ابدا هیچچچچچ قطره ای  به نوزادت نمیدی اوکی؟؟

دخترمن مکمل نمیخوره وضعیتشم عالیه خداروشکر

😑😑😑😑😑😑داغ دلمو تازه کردی 

ببخشید ولی من وقتی رژیم گرفتم شیرم خشک شد و اعصابم به حدی بهم ریخت افسردگی گرفتم 

مامانمون میگفتن تو بچگی شما اینکارا نمیکردیم همه بچه هامون تا دوسالگی شیر خوردن کامل  .. بالااوردنم بخاطر معده کوچک و ضعیف بچست  ک کم کم عادت میکنه ب مواد غذایی فقط چیزای نفاخ زیاد نخوری والسلام🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736