2777
2789
عنوان

رژیم مادران کودکان آلرژی رفلاکسی کولیکی

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 19 پست
سلام عزیزم خوبین خیلی گیرم میشه اگه پیامم رو دیدین یه کمکی کنین خدا خیرتون بده 🌹🙏من پسرم پونزده ما ...

گلم من تاپیکاتونو خوندم تا حدودی

آلرژی پسرتون اصلا خوب نشده بوده که رژیمو دکتر آزاد کرده

دیگه الان مطمئن شدم اسهال شدیدش بخاطر باز شدن رژیم بوده نه عفونت روده

تو تاپیکات گفتی هم بدغذاس هم خواب شبش بده

هردوی این علائم یعنی آلرژی هنوز برقراره و یه چیزی داره اذیتش میکنه 

رژیمو رعایت کن براش

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
گلم من تاپیکاتونو خوندم تا حدودیآلرژی پسرتون اصلا خوب نشده بوده که رژیمو دکتر آزاد کردهدیگه الان مطم ...

ممنونم عزیزم 

ان شالله دخترگلت زودتر از شر آلرژی و رفلاکس راحت شه 

مثل اینکه فعلا چاره ای ندارم البته من نگران خودم نیستم فقط و فقط می‌خوام پسرم خوب شه همین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم ان شالله دخترگلت زودتر از شر آلرژی و رفلاکس راحت شه مثل اینکه فعلا چاره ای ندارم البته ...

ممنون عزیزم انشالله بچه ی خودتم♥️

میدونم عزیزم واسه مادر خیلی سخته بچش یه خوراکی بخادو نتونه بهش بده

ولی چاره ای نیست

صبور باش 

بهتر راه درمان آلرژی همینه

پسرمن ده سال پیش اسکلت شده بود هرچی میخورد اسهال میشد چون نمیدونستیم آلرژیه و رژیم نگرفت خیلی طول کشید

ولی بالاخره خوب شد الان فقط چندتا چیزو نمیتونه بخوره

باهمه اوکی شده

اضافه وزنم گرفته رژیم میگیره😅😅

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
ممنون عزیزم انشالله بچه ی خودتم♥️میدونم عزیزم واسه مادر خیلی سخته بچش یه خوراکی بخادو نتونه بهش بدهو ...

خدارو شکر خوب شده ان شالله تنش سالم باشه 

راستی عزیزم تو یه تاپیک دیگه گفته بودین سیرابی خیلی خوبه 

من الان میتونم به پسرم سیرابی بدم ؟ 

2805
خدارو شکر خوب شده ان شالله تنش سالم باشه راستی عزیزم تو یه تاپیک دیگه گفته بودین سیرابی خیلی خوبه من ...

اگه گوشت گوسفندی بهش میسازه که قطعا سیرابی هم میسازه فقط خوب چرخش کنو بپزش بچه رودل نکنه

من برا خودمون دوساعت نیزارم زودپز گاهی هنوزم سفته