2777
2789
عنوان

عکس کیک خوشمزه من برای تولد یک دوست عزیز 😍😍📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 14556 بازدید | 362 پست
آلمان دوست عزیز من فر داری؟ تو فر بذاری؟

هرجا هستی خوش خرم باشی

نه ندارم متاسفانه🤦‍♀️

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه ماها خیلی سخت میگیریم واقعاحالا الان تولد بوده و کیک و اینا داشته. اما یک مرغ کباب کردن و یکم خو ...

آفرین دقیقا همینطوره 

تو ایران تجملات و قید و بند زیاده و این سخت میکنه کارو 

اینجا هرچی هست میذاریم با هم میخوریم و میگیم میخندیم 

تازه اکثرا هرکس یه چیزی با خودش میاره، سالادی کوکویی چیزی 

بدون تجملات و ساده 

دیدی گفتم کاری نداره آفرین دخترم 😂😂😂⁦👏🏻⁩⁦👏🏻⁩⁦❤️⁩🌼

💃💃💃💃💃💃

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اخه مشکل اینه ما اصلا فامیل نزدیکی برامون نمونده که رفت و امد کنیماز طرف مادری ۴ تا دایی دارم همشون ...

عزیزم خب عمه و دایی سنشون بالاست 

یکم رفت و امد با آدم هایی که پا به سن میذارن، به صورت مداوم سخته.

مثلا عادت غذایی خاصی دارن. تا دیر وقت دوست ندارن بیرون باشن. از سر و صدا عصبی میشن که همه مقتضی سن و سالشون هست.

با آدم های مسن باید به خاطر احترام رفت و اند کرد نه برای خوشگذرونی به نظر من

باید با آدم های هم سن و سال خودت و همسرت رفت و آمد کنین. مثلا یکی از همکاران که میدونین روحیات خودش و همسرش به شما و همسرتون نزدیک هست رو یکبار دعوت کنین. اگه به هم خوردین، رفت و آمد بیشتر میشه اگرنه قطع میشه

بهرحال برای پیدا کردن آدم هم مسیر، باید چندباری آزمون و خطا کرد. میشه گفت تقریبا محال ممکنه که شما آدم پایه خودتون رو در همون بار اول پیدا کنین.

خلاصه که نابرده رنج گنج میسر نمی‌شود

دوست خوب هم واقعا مثل گنج هست عزیزم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
چه جای قشنگی کجا زندگی میکنید؟کیکتم مشخصه ک خوشمزس😋😋ی پودر کیک پرتقالی گرفتم هنو درس نکردم تا بحال ...

تو یه قابلمه بزرگ سنگ بریزید به ارتفاع پنج سانت و رو درش دمکنی بذارید با شعله ی متوسط بذارید بیست دقیقه تا نیم ساعت گرم بشه بعد کیک رو طبق دستور روش درست کنید بریزید داخل قالب و بذارید داخل اون قابلمه روی سنگ ها و دم کنی رو هم بذارید حتما بعد یک ساعت یه کیک عالی تحویل میگیرید من فرم دوماهه خرتب شده چند باری با این روش درست کردم عالی بود

قربونت برم قشنگم بهتری؟‌😍😍🥰😘🤩😘🤩فدات شم

اره خوشگلم حالم بهتر شد😍😍کیک و گلم دیدم ذوق کردم🤭بابام گفت بشین این واس تو نیست😅😅😅😅😅🤭🤭🤭

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

@arhich    

😍😍🥰 کجائی خوشگلم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خواهشاً نخندید ولی کیک تولد دخترامه درست کردم ولی خدایی طعمش عالی بود جاتون خالی

وای دوست عزیز من 

چرا بخندیم به این خوشگلی، عالیه 

نوش جونتون 

کیک خونگی ارزش دیگه ای داره 

همیشه شاد و سلامت باشید 

اره خوشگلم حالم بهتر شد😍😍کیک و گلم دیدم ذوق کردم🤭بابام گفت بشین این واس تو نیست😅😅😅😅😅🤭🤭🤭

خداروشکر 😍😍 وااای به به بابا جان دستش درد نکنه برای بانو خریده؟ من اصلا هم فضول نیستما 😍😍😂😂

بیا جایزه ات 🎁⁦❤️⁩

ممنونم 😍

تو یه قابلمه بزرگ سنگ بریزید به ارتفاع پنج سانت و رو درش دمکنی بذارید با شعله ی متوسط بذارید بیست دق ...

ممنونم

اما خیلی دردسر داره سنگ از کجا بیارم قابلمه بزرگ از کجا بیارم🤦‍♀️

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊