دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
[QUOTE=360107890]ببخشید اینطور میگم ولی وقتی معیارتون برای انتخاب همسر برای پسرتون قیافه بوده یا اینجا دنبال همسر بر ...[/QUOوقتی بچت اصرارمیکنه یک سال و نیم پدرمارو درآوردسرهر خواستگاری پدرم درمیومد که بهش بفهمونم اینا به مانمیخورن سراین دختره دیگه مغزم قفل کرده بود انگار ناخواسته قبول کردم وگرنه تاچند ماه باپسرم بحث داشتیم
بنده خدا اون دختری که عروس شما شده هرموردی هم داشته باشه الان انتخاب پسرشماست پاگشا هیچ ارتباطی به نداشتن ادب وشخصیت نداره هم به اون دخترتوهین کردید هم خانوادشو کوچیک چقدر حقیرید
[QUOTE=360107890]ببخشید اینطور میگم ولی وقتی معیارتون برای انتخاب همسر برای پسرتون قیافه بوده یا این ...
چی بگم والا انشالله درست میشه
بعد یه چیزی مگه تو بیمارستان اونم بخش روان مرد غریبه رو راه میدن؟! ک گفتین اونی ک عروستون باهاش خیانت کرده رفته تو بیمارستان بغلش کرده🤐 من میدونم ک فقط محارم رو راه میدن