شما دنبال بهانه هستید دختر مردمو طلاق بدید دوستی قبل ازدواجش ربطی به الان نداره اون پسره هم با خانوا ...
خودکشی چی میگه این وسط ؟طلاقم بده تا با اون ازدواج کنم چی؟غلط کرده مردمو انداخت تو خرج پسر مردم رو وابسته کرده حالا خودکشیم کنه حتما پیشنهاد مهریه هم بده بدیم که بگیم ما ضد زن نیستیم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
الان گرفتم چیشد دختره مث اینکه کم سنه و عاشق یکی دیگس ولی اون پسره به درد دختره نمیخوره خانوادش قبوو ...
اره،مثل اینکه همینطوره،از همه طرف همه اشتباهاتی داشتن
🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚
🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚
[QUOTE=360106276]ببخشیدا این چه طرز فکریه؟؟ خودکشی چه ربطی ب پاگشا داره؟😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑[/QUOادم باید اول برادریش روثابت کنه بعد ادعای ارث و میراث کنه اصلش به عنوان عروس خانواده ما خرابه پاگشا دیگه چیه