2777
2789

خانوما اگه شمام میدونید بگید

راسته که میگن اگه مردا عاشق یه زن باشن یا روش کراش داشته باشم اگه اون مرد درگیر کار اینا باشه مثلا سرکار بره دیگه عشق واسش کمرنگ میشه مثلا اگه سرشون شلوغ باشه؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
نه این چرت و پرتا چیه عاشق واقعی ذهنش درگیر عشقه با وجود کار بازم ذهنش پیش عشقشه

اخه یسریا هستن برای اینکه بتونن کراششونو فراموش کنن خودشونو درگیر کار میکنن تا کمتر فکرکنن بهش تا اینکه یادشون بره

نه مغز مردان تک بعدیه . رو یه چیز متمرکزن

بر خلاف خانما که هم‌زمان میتونن به چندتا کار برسن 

من خانمم البته استارتر 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

نه ربطی به مشغول بودن یا نبودن نداره، اگه کسی عاشق باشه می‌تونه در حین کار و حتی تو خواب هم در فکرش سیر کنه

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن