2777
2789
عنوان

بچه ها میترسم به جوجو دست بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 84 پست
وای چ باحالللل بعد اینا بزرگ بشن چی میشن؟ مرغ؟ اردک چی؟ از کجا بفهمم نر یا ماده

اینم عکسش🤣💔

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزمممم چ زود متوجه میشی 🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
2805
دیوونه 🤣🤣🤣🤣 این خو انگار بلدرچین شده

نه رو پامه اینجوریه مرغه😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بابا دیگ از خودت دورش کن خانمی شده برا خودش ماشالله بذار بره سر زندگیش

دلم نمیاد خواستگار هم زیاد داره دخترم ولی سنگ صبورمه بدون اون نمیتونم🤣🤣😔

منم میترسم😐😂

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
لعنت به ذهن منحرف

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
2809