2777
2789
عنوان

شیرخشک بیومیل ال اف واسه نوزادسه ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 31 پست
نمیدونم دقیقا ولی من خراب نبودم که بخواد بازیم بده

نه عزیزم منظورم این نیست من قصدجسارت نداشتم شمامشخصه که دخترخوبی هستین واسه همین میگم بایدمواظب خودتون باشین که تودام اینجور آدمای زبون باز نیفتین..هنوزم میتونین باپشتکاردرستونوبخونین وموفق باشین

نه عزیزم منظورم این نیست من قصدجسارت نداشتم شمامشخصه که دخترخوبی هستین واسه همین میگم بایدمواظب خودت ...

الان که دیگه همه چی تموم شد نه اعتماد بنفس دارم همش فکر می‌کنم زشتم حتی با بچه ها نمی تونم ارتباط بر قرار کنم سرم همش پاینه 

نه رشته ام رشته مورد علاقمه مجبورم تا لیسانس بخونم 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=361789510]چطوری درس بخونم تمرکز داشته باشم الکی حرص نخورم راهش چیه[/QUOTE

قدم اول اینه که مدیتشن انجام بدین ورزش یاپیاده روی خیلی خوبه فکرتونومشغول درس کنین اینجوری وقتی واسه افکاربیهوده ندارین..کتابخونه برین بقیه رومی بینیدحریص مطالعه میشین

[QUOTE=361789510]چطوری درس بخونم تمرکز داشته باشم الکی حرص نخورم راهش چیه[/QUOTEقدم اول اینه که مدیت ...

ممنون

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

[QUOTE=361789510]چطوری درس بخونم تمرکز داشته باشم الکی حرص نخورم راهش چیه[/QUOTEقدم اول اینه که مدیت ...

بعدهرچی مربوط به اونه پروفایل یاپست کلاعوض کنیدراهی واسه خودتون نزارین که بهش برگردین..اگه شمارشودارین پاک کنین انفالوکنیدیاخطتونوعوض کنیدشایدسخت باشه ولی ارادشودارین وقتی رتبه برتر کنکورو داشتین قطعااین چیزاکاری نداره واستون.‌حیفه که این همه استعداد روبه خاموشی بره

ببخشید اینو زیاد میپرسم اگه بهش بگم بهتر نیست حداقل تو دلم نیست بهش نگفتم 

میگم سلام علی  من خیلی دوستت داشتم و دارم نمی دونم چی شد یا چرا ولی همیشه احساساتی نسبت بهت داشتم که نشون میدادی متقابله  همیشه یک تفکر دیگه ازت داشتم یا شاید چون هم رشتت نبودم علاقه نداشتی به پرستیژت نخوردیم آقا ولی اینو بدون اونی که شروع کرد و این بازی وکثیف تو بودی هیچ وقت 

دوست ندارم خوشبخت شی یا کوچکترین اتفاق خوبی برات بیفته چون دلم شکستی

بعدهرچی مربوط به اونه پروفایل یاپست کلاعوض کنیدراهی واسه خودتون نزارین که بهش برگردین..اگه شمارشودار ...

ممنون چشم

الان که دیگه همه چی تموم شد نه اعتماد بنفس دارم همش فکر می‌کنم زشتم حتی با بچه ها نمی تونم ارتباط بر ...

این حرفابزرگترین ضربه رو بهتون میزنه اینا سمه سم..برعکس من فکرمیکنم چون شما دخترخوبی بودین کات کرده باهاتون...میدونی چرا چون اونا دنبال کسی میگردن که نیازهای جنسیشونوبرطرف کنه وقتی بعدیه مدت می فهمن دخترخوبیه دلشون نمیخادبقول معروف بندازنشون توی خط...ازیه طرفم قصدازدواج ندارن چون شرایط ندارن ولی خوب چ کنن با نیازهاشون

این حرفابزرگترین ضربه رو بهتون میزنه اینا سمه سم..برعکس من فکرمیکنم چون شما دخترخوبی بودین کات کرده ...

باش خیلی ممنونم

این حرفابزرگترین ضربه رو بهتون میزنه اینا سمه سم..برعکس من فکرمیکنم چون شما دخترخوبی بودین کات کرده ...

❤️❤️

ممنون چشم

قربونت عزیزم خودتودست کم نگیر وقدر دوران طلایی دانشجوییتو بدون..که قشنگ ترین دورانه وخاطره میشه..ولی هیچوقت کاری نکن که پشیمون بشی وقتی اینهمه زحمت کشیدی به هدفت برس

قربونت عزیزم خودتودست کم نگیر وقدر دوران طلایی دانشجوییتو بدون..که قشنگ ترین دورانه وخاطره میشه..ولی ...

فعلا بد ترین روزای زندگیم بو ولی تلاش میکنم بهترش کنم

ببخشید اینو زیاد میپرسم اگه بهش بگم بهتر نیست حداقل تو دلم نیست بهش نگفتم میگم سلام علی من خیلی دوس ...

نه ...هیچ ارتباطی نباید باهاش داشته باشی تمام راه هاروواسه خودت واون ببند.‌این چیزی که تونوشتی بیشترشبیه منت کشیه تاخداحافظی.‌‌بعدشم چرابایدباهاش خداحافظی کنی مگه اون دلیل کاراشوبهت گفت؟؟؟مگه خودش بدون اینکه توضیحی بده یادلیل منطقی بیاره جدانشد؟؟؟مگه احساستونابود نکرد؟؟،؟چرابایدبرات مهم باشه؟؟؟؟اون لایق عشق نیست ولش کن ازعقل ومنطقت استفاده کن نزارعشق کورت کنه این رفتاراشو ندیدبگیری

فعلا بد ترین روزای زندگیم بو ولی تلاش میکنم بهترش کنم

خداخیلی دوست داره که الان دستش رو شده برات..اگه وسط زندگی می بودی چی میشد...یکی ازدوستام توسن ۱۷سالگی عاشق شدهرچی بهش گفتم ازدواج نکن هیجان چشاشوکور کردبعد۱۰سال باهزارتاسختی ساختن شوهرش خیانت کرداونم باهمکارزنش...وقتی سرکاربودین دندون دردگرفت رفت خونه دیدشوهرش ودوستش..‌

خداخیلی دوست داره که الان دستش رو شده برات..اگه وسط زندگی می بودی چی میشد...یکی ازدوستام توسن ۱۷سالگ ...

الانم بارداره نمیتونه جداشه.‌یه لحظه خودتوجای اون بزاراونم ازهمون حرفای خوشگل زیاد شنیده بودبافقر وزشتی وخانواده داغونش ساخت کم بودخیانتم اضافه شد..میدونی شوهرش چی گفته بودگفت من دوست بودم دوس داشتم بچرخیم خوش بگذرونیم نبایدازدواج میکردیم عشق مابچگی بودزودگذربود