2777
2789

سلام خانومالطفابیاین نظربدین بچه اسهال داره تاحالاهم شیرخشک بهش ندادم چون حساست به پروتیین گاوی داره چیکارکنم الان

سلام من یکی دوست داشتم خیلی پیگیرم بود

هر کاری می‌کرد به دستم بیاره 

مدتی چون من نرم شده بودم و انگار بدستم آورده بود 

سرد برخورد می‌کرد 

وکلا منم لج کردم دیگه محلش ندادم 

الان خیلی دلم اون پسر مغرور می خواد و نمی تونم درس بخونم 

وهنم درگیره

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

سلام من یکی دوست داشتم خیلی پیگیرم بودهر کاری می‌کرد به دستم بیاره مدتی چون من نرم شده بودم و انگار ...

وای خدا باورم نمیشه بخاطریه پسر ازدرست میزنی واقعا ارزششو داره؟؟اون سیاستش بوده که تورو نرم کنه وقدم بعدیشو بزاره قطعا قدم بعدی سواستفاده ازتوه..توروخدامواظب باش مبادا خام بشی توبایدغرور داشته باشی نه اون..اگه میتونی بیخیال شو چون توشرایط ازدواج نداری باید درس بخونی وبایه فرد تحصیلکرده وباشخصیت ازدواج کنی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من یکی دوست داشتم خیلی پیگیرم بودهر کاری می‌کرد به دستم بیاره مدتی چون من نرم شده بودم و انگار ...

منم دانشجوبودم موارد زیادی داشتم بالاخره اقتضای سنه کاریش نمیشه کرد پیش میادمیل وانگیزه..ولی اینازودگذره اگه قصدازدواج داشته باشه که سیاست درپیش نمیگیره بعدشم توالان سن ازدواجت نیست چون پخته نیستی اصلا معیاری داری واسه انتخاب همسرآینده؟؟؟ایامطابقت داره باکسی که مدنظرته؟؟؟

وای خدا باورم نمیشه بخاطریه پسر ازدرست میزنی واقعا ارزششو داره؟؟اون سیاستش بوده که تورو نرم کنه وقدم ...

عزیزم آره کنکورم بخاطرش از دو رقمی کشوری شدم ۴ رقمی رتبه ۷ هزار شدم افسردگی گرفتم ولی هیچ کس منو نفهمید درکم نکرد من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم هیچ کس تو زندگیم نبود  تنها پسری که بهش اعتماد کردم اون بود من عاشقش بودم نه قیافه داشته نه پول داشت فقط ادب داشته خوشگل حرف می‌زد شغلش هم خوب بود ولی برای من مهم نبود معیار من شغلش نبود اخلاقش بود 

الان نمی تونم فراموشش کنم رفتم دانشگاه هنوز عذابم میده فکرش هنوز می خوام داشته باشمش

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

منم دانشجوبودم موارد زیادی داشتم بالاخره اقتضای سنه کاریش نمیشه کرد پیش میادمیل وانگیزه..ولی اینازود ...

نه قبل دانشگاه تو سال کنکورم با هاش آشنا شدم چون بچه درس خون بودم هر روز تو مدرسه سمپاد همو میدیدم اولش از‌ سختی تست ریاضی شروع شد کم کم حرف های دیگه و تهش هم که گفتم از نظر مالی درسی ظاهری خانواده من بالا تر بودن ولی من فقط اونو می خواستم وانم همین جوری وانمود کرد

وای خدا باورم نمیشه بخاطریه پسر ازدرست میزنی واقعا ارزششو داره؟؟اون سیاستش بوده که تورو نرم کنه وقدم ...

میدونم اوج احمقیه ومشاوره برم بهش بگم دوستش دارم رو در رو یا با پیچ خودم میدونم با کسی نیست

عزیزم آره کنکورم بخاطرش از دو رقمی کشوری شدم ۴ رقمی رتبه ۷ هزار شدم افسردگی گرفتم ولی هیچ کس منو نفه ...

همه پسرا زبون بازن این که نمیشه ضامن خوشبختی..میشه؟؟؟تحصیلات داشته؟؟

همه پسرا زبون بازن این که نمیشه ضامن خوشبختی..میشه؟؟؟تحصیلات داشته؟؟

اره خیلی زبون داشت وخیلی بچه خر خون و مثبت بود ظاهرن با ادب هم بوداا ولی خب خودش اولش اومد سمتم وگرنه من فکر این چیزا تو سرم نبود کلم تو کتاب بود

آره داروساز بود دانشجو ترم ۴ ۵ بود 

میدونم اوج احمقیه ومشاوره برم بهش بگم دوستش دارم رو در رو یا با پیچ خودم میدونم با کسی نیست

اگه توبری جلو یاکنترل خودتوگرفتی دادی دستش..یعنی دیگه هرچی ازت بخادنباید دریغ کنی یعنی ارادتوازت گرفته میدونی تهش چیه؟،بزاربهت بگم تهش پشیمونیه وپشت پا زدن به تمام موفقیت هاوآینده ته.‌یعنی توباتلاق افتادنه..من این بیراهه رو رفتم وحالاتجربموبهت گفتم

اگه توبری جلو یاکنترل خودتوگرفتی دادی دستش..یعنی دیگه هرچی ازت بخادنباید دریغ کنی یعنی ارادتوازت گرف ...

اخه نمی تونم بهش فکر نکنم هر کاری بگه میکنم😭😭😭

فقط باشه 

خیلی بهم گفت کنکوری حواست جمع کن آیندت خراب نشه تو پزشکی راحت آوردی اینو ماز و صد تا استاد دیگه هم تاید میکنه احساساتت کنترل کن  من گفتم نه احساسات درس جداس تهش شد بدبختی تهش شد رشته ای که دوست ندارم تهش شد بدون اون😭

خب پس چرا نیومد خاستگاری؟؟؟میتونست این عشق ادامه دار باشه

نمیدونم دقیقا ولی من خراب نبودم که بخواد بازیم بده

اره خیلی زبون داشت وخیلی بچه خر خون و مثبت بود ظاهرن با ادب هم بوداا ولی خب خودش اولش اومد سمتم وگرن ...

اگه تودرس بخونی وبه هدفت برسی قطعااحساست ودیدت نسبت به زندگی عوض میشه اونوقت میتونی واسه انتخاب همسرآینده بشینی معیاراتوانتخاب کنی یه چیزایی هست که شایدواسه جامعه پررنگ باشه ولی واسه بعضی ادما بی مفهومه مثلامن یه معیارایی داشتم که واسه بقیه مهم نبود ولی برای خودم اولویت اول بود

اگه تودرس بخونی وبه هدفت برسی قطعااحساست ودیدت نسبت به زندگی عوض میشه اونوقت میتونی واسه انتخاب همسر ...

چطوری درس بخونم تمرکز داشته باشم الکی حرص نخورم راهش چیه