2777
2789

ممنون میشم پست مخالف نزارید

من الان به شفاعت و دعای ایشون برا چشمام شدیدا احتیاج دارم دعای خودمم نمیگیره میشه شما یک توسل برا چشم های من به ایشون بکنید ممنونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چشم عزیزم 

اعتقاد که...  

ما همه ی زندکیمون از امام حسینه و برای امام حسینه

مپ حتما برات زیارت عاشورا میخونم ان شاالله که شفابگیری زودتر

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥

فردا زیارت عاشورا میخونم برات♥️ وقتی خوندم میام میگم بهت ان شالله قبول بشه

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

ایام فاطمیه نزدیکه خانوم فاطمه الزهرا انقدر مهربونه روی کسی رو زمین نمیزنه متوسل شو بهشون ازشون بخواه امام حسین رو به مادرشون قسم بده ان شاالله که مشکلت برطرف میشه💛

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

ان شالله زودتر خوب بشی ❤️🤲

یا امام حسین خودت حال این کاربر نی نی سایتو خوب کن...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

تا وقتی خداوند هست چرا بندش که دیگه دستش از این دنیا کوتاهه

بببین شروع نکن. 

نوشته اگر قبول ندارین نیاین توی تایپیک. 

دعوای اعتقادی درست نکن.

ما سر امام حسین از بچه هامون میگذریم یه اکانت توی نینی سایت چیزی نیست یهو میبینی کلاهمون رفت تو هم.  

اینجا الان جای روشنفکر بازی نیست 

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥

من اعتقاد دارم عزیزم

مشکلات خیلی زیاد و پشت سرهم داشتم،ازلحاظ روحی داغووووووون بودم،ولی هرسال محرم که میومد من کلییی حالم تغییر میکرد،آخرش هم شفای روحم رو وخیلییی چیزای دیگه رو مدیون امام حسین(ع) هستم🥲یه سال اربعین رفتم کربلا،قبل سفر و بعد سفر کلا به یه آدم دیگه‌ای تبدیل شدم

سلام خواهرجان 

الهی خداوتد هرچه زودتر لباس عافیت به تنتان بپوشاند اما یه نکته خوااهرانه 

اعتقاد به امام‌حسین  و ائمه اطهار ع نباید اینجور  باشه که اگر حاجت نگرفتی چون شاید به صلاحت نباشه با خداوند نخواد یا امتحان و آزمایش این دنیاتون هست  برآورده نشه خدایی نکرده از اعتقادتون کم‌نشه.

همسایه کریمه اهل بیت ع.
تا وقتی خداوند هست چرا بندش که دیگه دستش از این دنیا کوتاهه

خدا هم به امام حسین علیه السلام می نازد

درد دانه ی خداست جانم بفدایت♥

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

2810