بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ایام فاطمیه نزدیکه خانوم فاطمه الزهرا انقدر مهربونه روی کسی رو زمین نمیزنه متوسل شو بهشون ازشون بخواه امام حسین رو به مادرشون قسم بده ان شاالله که مشکلت برطرف میشه💛
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
مشکلات خیلی زیاد و پشت سرهم داشتم،ازلحاظ روحی داغووووووون بودم،ولی هرسال محرم که میومد من کلییی حالم تغییر میکرد،آخرش هم شفای روحم رو وخیلییی چیزای دیگه رو مدیون امام حسین(ع) هستم🥲یه سال اربعین رفتم کربلا،قبل سفر و بعد سفر کلا به یه آدم دیگهای تبدیل شدم
الهی خداوتد هرچه زودتر لباس عافیت به تنتان بپوشاند اما یه نکته خوااهرانه
اعتقاد به امامحسین و ائمه اطهار ع نباید اینجور باشه که اگر حاجت نگرفتی چون شاید به صلاحت نباشه با خداوند نخواد یا امتحان و آزمایش این دنیاتون هست برآورده نشه خدایی نکرده از اعتقادتون کمنشه.