2777
2789
عنوان

عصبی شدم از حرف مردم

453 بازدید | 14 پست

من قبل از این بارداری یه سقط داشتم بخاطر قلب جنین برای بارداریم فکر و ذهنم اینه خوب رشد کنه معمولا دوازده هفته ان تی جنسیتو احتمال میگه اطرافیان هر کی بپرسه میگم نمیدونم واقعا هم قطعی نمیدونم دیگه گفتم وقت انومالی میفهمم سونو جنسیت نرفتم که هجده هفته و چندروز وقت انومالیه

حالا یه بنده خدایی میپرسه چندماهته ؟ گفتم رفتم تو پنج ماه میگه پس چطور جنسیت معلوم نشده😑 ادم به خودش شک می کنه انگار دروغگوئه 

یا تکون میخوره ؟؟؟ خب خیلیا بیست هفته به بعد متوجه میشن هنوز کوچولوئه چه توقعی دارن

کلا ازین حرفا میشه 

انقد بقیه دروغ گفتن میخوان مثلا مچتو بگیرن بیخیال

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
با کوچیکترین کنجکاوی و حرفی عصبی میشم

بی توجهی کنی راحتتری

من یکی از دوستانم که شوهرامونم همکارن باردار بود 

بعد از اون یکی دوستم پرسیدم بچش چیه گف نمیدونم 

منم گفتم حالا بدنیا میاد میفهمیم دیگه که خب دیدیمش و پرسیدیم گف هنوز معلوم نیست ۵ یا ۶ ماهه بود اون موقعا

خلاصه یکی دو روز بعد شوهرم گف میدونستی بچه فلانی دختره؟

شوهرش تو اداره گفته بود مث اینکه 

برای من مهم نبود ولی اون دوست مشترکمون هنوزم ناراحته ازش 

بیخیال بعضیا خیلی حساسن

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
چهارماه معلوم میشهبخاطر همین پرسیده

نرفته دیگه

عصبی نشوزک رو بچت اثر میزاره.ب فکر بچت باش

محلشون نزار اینجور آدما همیشه  هستن

فقط بدون استرس و نگرانی و عصبانیتت رو جنین اثر میزاره اگ بچه آروم میخوای ریلکس باش

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
2810