2777
2789
عنوان

پریود نشدم

33 بازدید | 6 پست

۳۶ روزه پریود نشدم ،سیکل ها ۳۴روزه هست ینی دوروزه از موعد گذشته،بیبی چک منفی بود و از تخمگذاری هم ۲۵روز میگذره چه کنم ؟ بنظرتون اگر آزمایش ندم و برم دکتر برام دارو میده؟ یا میگه باید آزمایش بدی؟ علائم قبل پریودی دارم،سینه درد و حالت تهوع ندارم ، بنظرم ۹۰درصد باردار نیستم

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکم صبر کن خب زوده فعلا

باز بنظرت با این تفاسیر باردارم یا نه؟

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

2805
اگر خودتو همسرت مشکلی ندارید و اقدامی بله

آره اقدامم  خدا از دهنت بشنوه