2777
2789
عنوان

ازسارابپرس 💞💞💞 هر چی دل تنگت می خواهد بگو 💞💞💞

| مشاهده متن کامل بحث + 2376 بازدید | 194 پست
ممنون به خاطر حرف هاتونشما لطف دارین❤❤❤چند دقیقه پیش دقت کردم ۴ روز بعد از من عضو شدین.

😆🥲🥲🥲🩷چه قشنگه 

من و تو همزمان اومدیم 

راستی چجور ادمین شدی و نوشتی «ازسارا بپرس» 

توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

😆🥲🥲🥲🩷چه قشنگه من و تو همزمان اومدیم راستی چجور ادمین شدی و نوشتی «ازسارا بپرس»

من که ادمین نیستم.

مثل شما کاربر هستم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که ادمین نیستم.مثل شما کاربر هستم.

اهان 

😗😗😗چرا قبول کردی اینکارهارو بدست بگیری دردسر داره 

من زمان مدرسه دوس نداشتم سرگروه باشم ،چون همیشه خودم خسته میشم 

اهان 😗😗😗چرا قبول کردی اینکارهارو بدست بگیری دردسر داره من زمان مدرسه دوس نداشتم سرگروه باشم ،چون ...

معمولا بیشتر بعضی وقت ها در مورد حذف تاپیک جایی ببینم میگم.

دوست دارم تاپیک هاشون حذف بشه. شاید آن لحظه ناراحت بودن و فلان تاپیک رو زدن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
2805
معمولا بیشتر بعضی وقت ها در مورد حذف تاپیک جایی ببینم میگم.دوست دارم تاپیک هاشون حذف بشه. شاید آن لح ...

درسته اما تو تقصیری نداری تو هرچی اینجا 

فقط میخوایی کمک کنی 

فدای قلبت

درسته اما تو تقصیری نداری تو هرچی اینجا فقط میخوایی کمک کنی فدای قلبت

❤️❤️❤️

لطف دارین

من دیدم نی نی یار بهتون گفت مثل باقی کاربر ها عادی فعاليت کنید نمیخاد قوانین سایت بگید اما بازم شما ...

سلام

این تاپیک هایی که زدم که نگفتم فلان چیز ممنوعه تعلیق داره و...

تاپیک های منم منافاتی با حرف نی نی یار نداره.

من تاپیک می زنم الان حذف تاپیکه مشکلی نداره.

من میخوام کاربریم بسته بشه ولی وقتی رو پروفایلم میزنند عین گذشته بنویسه کاربری در دسترس نیست و تاپیکام دیده نشن

ولی اخرین باری که گفتم ببندن فقط خودم نمیتونستم تاپیک بزنم انگار اخطار گرفته بودم !!! 

چیکار کنم ؟

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

کاربر از سارا بپرس تعجب می‌کنم چنین شخصی مثل شما رو گذاشتن اینجا به عنوان دست یار نی نی یار و قانون مداری و اخلاق در سایت !!!!!!!!!!

شما که خودت علنا اینجا از دورغ و دروغ گوها حمایت میکنی و با کامنت و پست حمایتیت به یه مشت دروغ گو و جاعل اجازه میدی هر روز به تعداد تایپیکای دروغشون و مشاوره دروغین به چهارتا کاربر که اینجا واقعا دنبال راه حل درست و به درد بخور هستن و این سایت کذایی رو انتخاب کردن (کذایی به لطف چهار تا بچه. دبیرستانی و حامیانی مثل شما ) اضافه بشه و با خوشحالی به فعالیت و دروغهاشون اضافه بشه و بگن دیدی حتی خود سایت هم از ما حمایت میکنه .....چطور میایی اینجا دم از قوانین سایت میزنی و یه لیست بلند بالا تایپ میکنی از گوشزد کردن قوانین سایت به کاربرا ؟؟؟؟....

سایت یه روزی هرچی کاربر داشت همه آدم حسابی بودن اگه میگفت من مادرم و سه تا بچه دارم واقعا مادر بود ....اگه میگفت روانشناسم و ازش مشاوره میخواستی واقعا روانشناس بود ....اگه میگفت مهاجرت کردم و میتونم بهتون در امر مهاجرت مشاوره بدم واقعا راست میگفت.....اگه میگفت در شرف طلاق هستم و کمک میخوام واقعا راست میگفت و قصد سواستفاده از عواطف و شعور کاربرا نبود....اگه میگفت من پزشکم واقعا پزشک بود نه مثل الان که پشت همه این کاربری هایی گفتم یه بچه دبیرستانی یا یه آدم مریض. بیکار روانی نشسته به شعور همه توهین میکنه .....وقتی شما میایی به کاربری که مشخصه دروغ میگه و کاربرا رو سرکار گذاشته و رفته از گوگل عکس دان کرده بعد میگه خودم از هتل روسیه گرفتم بهش که اعتراض میکنی که چرا دروغ میگی چرا به شعور بقیه توهین میکنی میاد تایپیک میزنه دلم خواست هر کی دوست نداره باور نکنه واسه دل خودم تایپیک زدم بعد شما خانم سارا که از قوانین حرف میزنی زیر پستش مینویسی حققققققققق 

ببین دقیقا نوشته بودی حققققققققق یعنی چی ؟؟؟؟یعنی الان منم مجازم بیام با چندتا کاربری یه مشت دروغ و مشاوره دروغ به ملت تحویل بدم بعد بگم دلم خواست دوستتتتت داشتم ؟؟؟؟؟؟‌‌ آره دیگه امثال اینا نباشن در سایت رو باید تخته کرد کسب کار خانم تهرانی هم تخته میشه چون تقریبا تمام آدم حسابی های سایت به جز یه تعدادی (با احترام به همه کاربرای محترم سایت ) رفتن چون خود شماها فضا رو باز گذاشتین برای نابودی و کذایی شدن سایت و تمام اعتماد ها رو از بین بردین و سایت فقط با این افراد دروغ گو داره میچرخه

از من چه حسی میگیری

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

کاربر از سارا بپرس تعجب می‌کنم چنین شخصی مثل شما رو گذاشتن اینجا به عنوان دست یار نی نی یار و قانون ...

@niniyar_5   ایشون به چه حقی به بنده خدا اینهمه توهین میکنن 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

2810