2777
2789
عنوان

ازسارابپرس 💞💞💞 هر چی دل تنگت می خواهد بگو 💞💞💞

| مشاهده متن کامل بحث + 2375 بازدید | 194 پست

نفری یه صلوات مهمونم میکنید برای اینکه به عشقم برسم 🤍 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
سلام تاپیک بخوایم حذف کنیم کدوم نی نی یار رو صدا کنیم؟

🧩🧩🧩 اگر تاپیکتون پستی نداشته باشه یا فقط خودتون داخلش پست گذاشتین سه نقطه زیرش رو بزنین خودتون می تونین حذف کنین.

🌸🌸🌸بقیه تاپیک ها🌸🌸🌸

اول لینک تاپیکتون رو کپی کنین بعد خصوصی برای niniyar_1 بفرستین:

@niniyar_1    

🟢🔴🟠 ۳ تا راه حل برای کپی نشانی لینک تاپیک:

1️⃣ برید داخل تاپیکی که می خواهید حذف بشه اون بالای صفحه که آدرس رو نوشته بزنین آن جا بعد علامت کپی رو بزنین.

یا

2️⃣ بزنین روی عکستون ⬅️ نی نی سایت من ⬅️ پست جدید در تاپیک هایی که ایجاد کردم ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند

یا

3️⃣ بزنین روی عکستون ⬅️ نی نی سایت من ⬅️ بزنین روی سه تا خط موازی بالا سمت راست ⬅️  کادر قرمز بالای صفحه 🔴پروفایل من🔴 ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند

یا

(مثلا جایی پست گذاشتین هم می تونین بزنین رو پروفایلتون ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند )

🟥🟥🟥 بعد از کپی لینک:

@niniyar_1    

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

برای حذف تاپیک باید:

🟢 خصوصی لینک تاپیکتون رو برای niniyar_1 روزهای زوج اگر تعطیل نباشه بین ساعت های ۱۰:۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ بفرستین.            

🟦🟦🟦 بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین.

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

بعد

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
عزیزم من نتونستم با توجه به توضیحاتتون امضا و متن رنگی بنویسم قبلا امضام رنگی بود ولی این گزینه حذف ...

.یه متن کپی میکنی از کسی که امضاش رنگیه مثلا از من کپی کن یه تیکه از متن امضامو

بعدش جای گذاریش کن تو قسمت امضای خودت...

هرچی دوست داشتی تو امضات بنویس💞

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

__🤍 میوه پاییزی من چشم به دیداره تو ام🍁🧡

نمیدونم حکمت خدا چی بوده ک درست زمانی ک اصلااصلابچه نمیخاستم باردار شدم..نمیدونم نگهش دارم یا نه..خی ...

سلام

امیدوارم سالم به دنیا بیاد.

خوشبخت بشه.

❤️❤️❤️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
عزیزم من نتونستم با توجه به توضیحاتتون امضا و متن رنگی بنویسم قبلا امضام رنگی بود ولی این گزینه حذف ...

گلم امضای منو کپی کن 

بعد یه متنی بنویس 

پیام من رو جاگذاری کن بعد ادامش متنت رو بچسبون یا بنویس 

فقط باید چسبیده به متن رنگی باشه (اینجورینردبکبک)

نباید پیست کنی گزینه جای گذاری رو بزن 

خدایا شکرت واسه داشتن دلی که هیچ وقت بد کسی رو نخواست🌸
سلام عزیزمامضام چرا رنگی نمیشهه

سلام

بعد از کپی آن رنگ، باید الصاق (الحاق یا جایگذاری) کنین.

.یه متن کپی میکنی از کسی که امضاش رنگیه مثلا از من کپی کن یه تیکه از متن امضاموبعدش جای گذاریش کن تو ...

عههه پس باید متن رنگیو کپی میکردم ممنونم عزیزم امتحان میکنم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

گلم امضای منو کپی کن بعد یه متنی بنویس پیام من رو جاگذاری کن بعد ادامش متنت رو بچسبون یا بنویس فقط ب ...

ممنونم عزیزم لطف کردی 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

سلام ببخشید من چند روزیه تلاش میکنم یک عکس برای پروفایل بزارم اما هیچ عکسی رو تایید نمیکنه چیکار بای ...

آره برا منم تایید نشده فعلا 

@niniyar_3    

خدایا شکرت واسه داشتن دلی که هیچ وقت بد کسی رو نخواست🌸

نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت

نی نی سایت نی نی سایت

نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت

نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایتنی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت نی ...

تشکر ♥️♥️

2810