2777
2789
خودم طبیعی جلوگیری میکنم هیچی نمیخورم گفتم که ترجیح میدم باردار بشم تا این قرصا بخورم الان البته اقد ...

طبیعی شوهرم میگه باید به موقع.... بعضیا بلد نیستن دیر میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین بستگی داره شوهرت بتونه خودشو کنترل بکنه یا نه من دقیقاً ۱۱ ساله با این روش دارم جلوگیری می‌کنم ولی خب یه سریام هستن شروع می‌کنن ماه دوم باردارن به خاطر اینکه مرده اصلاً متوجه نمی‌شه

2805
شما شاید از اینایی هستی که کلا دیر باردار میشن حتی اقدامم کنید شاید باید چند ماه منتظر باشید ولی بعص ...

نه ربطی نداره خودم ۷ ۸ سال طبیعی جلوگیری داشتم 

باردار نشدم بخودم شک داشتم همیشه چکاب میدادم بهترین تخمدان و فولیکول داشتم تو چکاب دوماه پیشم حالا که دقیقا بچه میخوام دیدم فولیکولام ریزن و بدرد نخور درصورتیکه ۶ ماه قبلش چکاب دادم سالم بودم 

نه ربطی نداره خودم ۷ ۸ سال طبیعی جلوگیری داشتم باردار نشدم بخودم شک داشتم همیشه چکاب میدادم بهترین ت ...

یوقت مبینی خانوم مشکل نداره شاید آقا مشکل داشته باش یا کلا در هر صورت نمیشه 

من ۱۸ ساله طبیعی دارم پیش میرم

به خطا هم نرفته

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
چ ضرری مثلاهمسر من نه میزاره آی یو دی بزارم نه خودش اقدامی می کنه بعد باردار بشم هم پدرمو در میاره خ ...

اینا باورهای غلط مردم ماست

قرص اورژانسی ضرر داره

ولی بقیه نه

فقط هر کس باید اونی که بهش می‌سازه رو پیدا کنه

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
ببین بستگی داره شوهرت بتونه خودشو کنترل بکنه یا نه من دقیقاً ۱۱ ساله با این روش دارم جلوگیری می‌کنم ...

اره من زن داداشم ماما هست

میگه مرده نمیتونه کنترل کنه باردار میشن اگر کنترل مرد خوب باشه احتمال بارداری کمه

اقایون درخواست دوستی ندن  
2810