خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
بله عزیزم من تنبلی نداشتم ولی پریودهایم نظم نداشتند و سندروم پیش از قاعدگی داشتم که با مصرف یک قرص ویتاگنوس (صبح ناشتا ) و یک استکان رازیانه ( قبل از خواب )
بعد از حدود دو ماه نتیجه کامل گرفتم و بازم ادامه میدم ..
من یک آریایی مسلمان هستم به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ، برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...، نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم. خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره ) اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
من قرص ها بهم جواب نداد برای تنبلی و کوچیک بودن فولیکولام و تنظیم پری ها ۲ هفته میشه داروی گیاهی میخورم.رازیانه هم تو دارو هام هست فعلا که جواب نگرفتم آخه زوده .میگن داروهای گیاهی رو باید ۲ ماه بخوری . اما تو این ۲ هفته البته ببخشیدا ترشحانم زیادتر شد البته ترشح سفید بی بو و در حد متعادل. قبلش اصلا انگار ترشحی نبود به عطاری گفتم گفت خوبه تخمدانت داره کار میکنه
بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد