2777
2789
عنوان

معجزه رازیانه واسه تنبلی تخمدان من

45490 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها منم تنبل تخمدان دارم سالی یه بارم پری نمیشم مگرباقرص به توصیه زنداییم ازرازیانه استفاده میکنم به نظرتون واقعااثرداره؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله عزیزم من تنبلی نداشتم ولی پریودهایم نظم نداشتند و سندروم پیش از قاعدگی داشتم که با مصرف یک قرص ویتاگنوس (صبح ناشتا ) و یک استکان رازیانه ( قبل از خواب ) 

بعد از حدود دو ماه نتیجه کامل گرفتم و بازم ادامه میدم ..

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
بیشتر ببینید

من قرص ها بهم جواب نداد برای تنبلی و کوچیک بودن فولیکولام و تنظیم پری ها ۲ هفته میشه داروی گیاهی میخورم.رازیانه هم تو دارو هام هست فعلا که جواب نگرفتم آخه زوده .میگن داروهای گیاهی رو باید ۲ ماه بخوری . اما تو این ۲ هفته البته ببخشیدا ترشحانم زیادتر شد البته ترشح سفید بی بو و در حد متعادل. قبلش اصلا انگار ترشحی نبود به عطاری گفتم گفت خوبه تخمدانت داره کار میکنه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
کیابا رازیانه مشکلشون حل شده نی نی دارشدن؟

خواهر منم رازیانه خورد الان نینی ۳ ساله داره

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
خواهر منم رازیانه خورد الان نینی ۳ ساله داره

پریچهر جون نی نی خوشکلتون دختره یا پسر؟  آخه شنیدم رازیانه باعث دختر شدن بچه میشه

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍

اینی که می گم چندین ساله دارم مصرف می کنم و راضیم

عرق رازیانه و عرق بومادران با نسبت مساوی با هم قاطی کن

شبی یه استکان یا نصفه استکان ( بستگی به غلظت و کیفیت عرق داره) بخور

تو روزهای قاعدگی مصرفشو قطع کن

دعا کن به جون من و مامان دوستم که یادم داد