2777
2789

سلام پسرم نزدیک ب ۴ ماهشه 

یک ماه بیشتر تقریبا بعد واکسن دوماهگی ب هیچ وجه تو بیداری شیر نمیخوره فقط تو خواب 

گاهی میشه ۷ ساعت ۸ ساعت شیر نمیخوره 

وزنش اصلا خوب بالا نرفته بعد دوماهگی 

رفلاکس داره و یبوست

نان بهش میدم عوض کردم ببلاک دادم اونو اصلا نخورد 

حالا بنظرتون چیکار کنم ؟؟ 

پری نان ، گیگوز یا تروویتال کدومو بدم؟؟ 

اینم بگم داروهای رفلاکس بهش دادن میدم بهش 

بخدا دیگه مردم از بس گریه کردم سر شیر نخوردنش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واي بچه منم جديدا اينجوريه ٤ماهشه بايد هر وعده ٥-٦پيمونه بخوره اما به زورررررر دوتا ميخوره اونم بايد ...

دقیقا اینم نهایت ۲ پیمونه اونم تو خواب😭😭بخدا افسرده شدم دیشب از ۸ شب تاااا ۸ صبح نخورد آخرش با قاشق دادم بهش 

شما دکتر بردی ؟ چی گفتن؟

من شنیدم گیگوز خوشمزه هست حالا تستش کن  از یکماه دیگه هم غذای کمکی میخوره 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

دقیقا اینم نهایت ۲ پیمونه اونم تو خواب😭😭بخدا افسرده شدم دیشب از ۸ شب تاااا ۸ صبح نخورد آخرش با قاش ...

بچه منم رفلاكس و كوليك داره 

نه نبردمش بخدا از بس تو دكتر بودم خسته شدم 

مادرم ميگه شايد شيشه ميخواد نگيره 

شما پستونك ميخوره؟

منم میترسم شبا از استرس و نگرانی خواب ندارم بیدارم ک میشه فقط گریه می‌کنه شیر نمیخوره اصلا

دقيقا همش زبون ميزنه ريز سرشيشه 

من اولش فكر ميكنه پستونكخ دوتا مك ميزنه تا ميفهمه شيره زبون ميزنه و بعد گريههههههههه

اکثر بچه های اطرافم دیدم ۴ماهگی دوس ندارن شیر بخورن البته یه مدت اینطوره بعد درست میشنشیر آپتامیل رو ...

اپتامیل خیلی شیر سبک و خوبیه ولی وزن دهی خوبی نداره😢 

خدا کنه خوب بشه من واقعا خسته شدم

دقيقا همش زبون ميزنه ريز سرشيشه من اولش فكر ميكنه پستونكخ دوتا مك ميزنه تا ميفهمه شيره زبون ميزنه و ...

وای دقیقاااا پستونک رو با ولع میخوره شیشه رو دوتا مک میزنه با گریه پرت می‌کنه بیرون

2810