2777
2789
عنوان

شاید دلم بخواد با حجاب بشم میان نظر سنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما به استایل حجاب در واقع علاقه مند شدی نه فلسفش

چرا از نطر شما همه چی رو باید از لحاظ فلسفی دوست داشته باشیم ؟!!

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
حجاب خیلی قشنگه و اینکه هم با حجاب باشی و هم شیک عالیه 😍 من قبلا حجابم بهتر بود چادری نبودم اما اصل ...

خیلی خوبه که دوست دارید 😍

انجامش بدید

وزن اولیه:95.400💙هدف اول:90 ✅💛 هدف دوم:85💚 هدف سوم:77💗وزن فعلی:87.500💜

عکس اول به نظرم خیلی مسخرست. معلوم نیست کدوم وریه بالاخره. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

قشنگه 

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

بعضی ها رو میبینم هم با حجاب اند و هم به روز و تمیز و شیک اینجوری خیلی خوبه ... بعضی ها رو هم میبینم متاسفانه چادری اند اما به خودشون نمیرسن از نظر تمیزی و ادکلن و به روز بودن ... تمیزی ابرو و صورت و ... اینا

فاروس:فانوس دریایی😊

این عکس استارتره؟؟

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
2810