2777
2789
عنوان

چرا بعضی دکترا انقدر پولکی شدن 😡😡حالم از بعضیاشون بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 77 پست
من خودم عقل دارم میدونم میتونم خرج یه بچه رو بدم و الحمدالله دارمقرار نیست بقیه رحم نداشته باشن فقط ...

درسته ولی این روزا کسی رایگان برای کسی کاری انجام نمیده ، من خودم اون روز رفتم دکتر فقط واسه یه سونو نوشتن 170 دادم ، یه کلمه حرفم نزد

خب شما که این‌قدر حساسی ویزیت حضوری بشو طرف پزشکه دختر خاله یا پسر خالت نیست که توقع داری فکر جیبت ب ...

برای مشکل زنانه من به دخترخاله مراجعه نمی کنم شایدشمااینطورباشید

ودرباره اینکه غیرحضوری ویزیت می کنه اصلا نه درپیجش ونه درمطب هیچ اطلاع رسانی نکرده

پزشک باید به سوالات بیمارپاسخ بده این توقع زیادی نیست 

برای بیمارحداقل ده دقیقه زمان بزاره ،ایناحقوق بیماره ،احترام به بیمار جزحقوق بیمار 

درس خونده که مفیدباشه اولا ،بعد درامدداشته باشه 

به فکردرامدخالی هست میرفت توکاری که باجون واحساسها آدمها سرکارنداشته باشه

اون پزشک چون پزشک نبود ،چون شنونده خوبی نبود،چون پزشک اول بایدگوش باشه ،تامشکل پیداکنه ،ازدم در،هرکی اومد براش دارو تحریک تخمدان و...نوشت ،چندتا چندتا مریض داخل مطب بود

پزشک که عوض کردم برای خودم شوهر هردوآزمایش نوشت 

عکس رنگی دادم 

سونو وپاپ اسمیر و.....بعد رسیدبه مرحله دارو 

خداروشکر پسرم کنارمه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس بذار برات بگم دکتر صدیقه عمویی و افسون زارعی فقط هزینه سونو میگیرن و دیگه حق ویزیت نمیگیرن دکتر ش ...

من فقط دلم به حال خودم سوخت این همه آمپول زدم دارو خوردم 

بخدا بهم میگفت باید قرص بخوری برا اینکه اسم قرصه رو بدونم هم بهش پول میدادم

ولی متاسفانه حق با این دوستمونه 

خیلی وقته انصاف مرده 

ولی به خودش زحمت نداد سونو رو که چند خطه رو بخونه

2804
پس بذار برات بگم دکتر صدیقه عمویی و افسون زارعی فقط هزینه سونو میگیرن و دیگه حق ویزیت نمیگیرن دکتر ش ...

تو اینا که گفتی فقط صدیقه عمومی میشناسم که ویزیت میگیره یا ن نمیدونم اما دیدم خیلی شلوغ هست انتظار زیادی داره تا ويزيت کنه 

اما دکترهای زیادی سمت ملاصدرا و ستارخان هستن که این کارو نمیکنن و تو کارشون درجه یک هستن 

و اینکه چرا اینقدر فشار خوردی ب من توهین کردی شما اگه داشتی برای ویزیت دادن ب من توهین نمیکردی در افشانی کنی 

به امید روزهای خوش 💝

ما خودمون خانواده شهید داریم تو اقوام درجه یک ببین دکتر خودم 10 روز نبود من داشتم میمردم ی دارو نمیت ...

اوووف واقعا گندش دراومده🤦🏻‍♀️

دختر من اصلا سرمانخورده بود بردمش متخصص گفت و عفونت گوارشی داره اصن معلوم بود منه عادی فهمیده بودم به شکمش ربط داره ن گلو

حالا بذار بگم بعدش چیشد، چند روز بعد از اینکه خوب شد دخترم، سریع سرماخورد و خییییلی گلو و سینه‌ش چرکی بود

ببیـــــــن یعنی انقد اوضاعش خراب بود وقتی میخندید یا حتی نفس میکشید مثل گربه خرخر میکرد

متاسفانه دویاره بردمش پیش همین بیسواد میگم سرماخورده میگه خب عب نداره دارو نمیخواد دمنوش بده خوب میشه😐😂 بچه یه ساله و دمنوش😂

میگم سینه‌ش چرکیه، گوشی روگذاشت رو کمر دخترم بعد گفت نــــــه هیچیش نیس!!!

خدا لعنتشون کنه با سلامتی مردم بازی میکنن

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
شیراز هستی یا شمال چون اینجاها پزشک خانواده هنوز هست من خودم شیرازم حاضرم هر سری 350 250 بدم اما پزش ...

شمالم عزیزم

لعنت بهشون من اینهمه پول بیمه میدم هرماه بعد یه دکتر نمیتونم برم. جمعه ها و تعطیلات نیست بقبه هفته هم فقط ۴ تا تا ۷ غروب😅 ینی صب یا شب یا روز تعطیل مریض بشی یا آزاد میری یا بیمارستان 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
شمالم عزیزملعنت بهشون من اینهمه پول بیمه میدم هرماه بعد یه دکتر نمیتونم برم. جمعه ها و تعطیلات نیست ...

نمی‌دونم چرا شمال و شیراز حذف نمیشه شيراز که متخصص و فوق تخصصی و بورد تخصصی فقط آزاد هستن 

به امید روزهای خوش 💝

2809