2777
2789
عنوان

چرا بعضی دکترا انقدر پولکی شدن 😡😡حالم از بعضیاشون بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 77 پست
همه جا همینجوریهمنم مشکل نازایی دارم و روز سوم و دوازده پریود باید سونو بشم و دارو بگیرم و دکترم همز ...

برا سونو اصلا نباید ویزیت بگیره

طرف ببینن نازا هست یا اقدامیه تا میتونن از پول میگیرن

اگه بهم میگفت باید قرصی مصرف کنی پولو براش میزدممتاسفانه وجدان نداشت که زحمت این ماه بره رو هوا

بخاطر خودت و زحمتت میگم بخاطر بقیه هزینه ها

اون وقتی ببینه تعلل میکنی تو پرداخت کردن براش مهم نیست خودشو خسته نمیکنه

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتی پزشک باید دارو میدادهگفته باید ویزیت بشی

من دکتر زنان نمیرم متخصص میرم فکر کن طرف بورد تخصصی داره این همه سال درس خونده خانمه اومده سری قبلش براش آزمایش نوشته بودن جواب آورده بود 

باید 250 میداد ویزیت تا دکتر آزمایشش ببینه دارو بده تا آرنج النگو کاشت ناخن قرمز وایستاده بود وسط مطب عربده میزد آخر کارم منشی و دکتر فحش داد رفت 

به امید روزهای خوش 💝

2805
ماما باید دارو میداده دیگهحتی سونو رو میبردم مطب ماما هم نشون دکتر بده و قرص بنویسه پول نمیگیرن ازم

خب چرا نمیری مطب دکتر

ماما ها که صلاحیت ندارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

ماما باید دارو میداده دیگهحتی سونو رو میبردم مطب ماما هم نشون دکتر بده و قرص بنویسه پول نمیگیرن ازم

عزیزم ماما هم حق ویزیت داره منظورت چیه نباید پول بگیره دارو هم بده همه جا ویزیت میگیرن چ آزمایش چ معاینه و دارو چ پزشک چ ماما مگر خیریه باشع یا دولتی 

به امید روزهای خوش 💝

من دکتر زنان نمیرم متخصص میرم فکر کن طرف بورد تخصصی داره این همه سال درس خونده خانمه اومده سری قبلش ...

بستگی داره چقد زمان بگیره ازشون

گاهی وقتا هم نمیگیرن خودشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

برا سونو اصلا نباید ویزیت بگیرهطرف ببینن نازا هست یا اقدامیه تا میتونن از پول میگیرن

سونو کتری علاوه بر ویزیت هست و هزینه جدا داره.

فکر کن دکتر تو مطب انجام نده باید بری بیرون انجام بدی و هزینه بدی. حالا چون دکتر خودش تو مطب انجام میده هزبنه ندی؟!!!!@ خب مشخصه سونو هزینه جدا داره

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
من زیر نظر دکتر متخصص ولی سونو و آزمایش رو باید ببرم برای ماما تحت نظر اون دکتره که تو مطب هستش

اهان

متوجه شدم

در واقع ماما ازت پول خواسته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

من زیر نظر دکتر متخصص ولی سونو و آزمایش رو باید ببرم برای ماما تحت نظر اون دکتره که تو مطب هستش

استارتر ب هر حال باید ویزیت میدادی چیز غیر شرعی و حروم نبوده طبیعتا کار میکنن پول در بیارن 

به امید روزهای خوش 💝

عزیزم ماما هم حق ویزیت داره منظورت چیه نباید پول بگیره دارو هم بده همه جا ویزیت میگیرن چ آزمایش چ مع ...

اون ماما تحت نظر اون دکتره هستش و ویزیت نمیکنه فقط سونو و آزمایشا رو چک میکنه و حقوقش با دکتر هست

من که نرفتم برا یه مامای مستقل که

2809