2777
2789

من قبلاشاید یک ماه پیش باآپم برای یه شماره نت وشارژ خریدم اون موقع داخل لیست شماره هام ک براش نت خریده باشم نیوفتاده بود

اماالان ک یک ماه گذشته اومدم برای خودم شارژبخرم دیدم عه اون شماره هم داخل اون صفحه ای ک شماره واردمیکنی هستش 

میشه بگید چجوری اینجوریه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والازیاد چیز مهمی نیست خودتو درگیرش نکن

آخه ب خاطر این جریان زندگیم داره از هم مبپاشه میخوام مطمئن بشم 

چون همسرم قبلا باخانمی درارتباط بود ک اون جریان تموم شد من تاهفته قبل ک از گوشیش نت خریدم شماره ای ندیدم اما این هفته الان دیدم ک شماره خانمه براش نت خریده دیگه منم زدم سیم آخر ودارم جدامیشم هرچی شوهرم گفت بقران مال قبله باورنکردم  الان اومدم از گوشی خودم شارژبگیرم دیدم برای خودمم همون اتفاق افتادو یه شماره ک ماههاقبل براش شارژخریدم الان اومده روصفحه گوشیم قبلا نبود 

آخه ب خاطر این جریان زندگیم داره از هم مبپاشه میخوام مطمئن بشم چون همسرم قبلا باخانمی درارتباط بود ک ...

عزیزم خب یه کاری کن مطمئن شی خیالت راحت شه با گوشی همسرت بالای برنامه سه تا خط اونو بزن بعد نوشته فهرست تراکنشها بزن روش همه چیو نشون میده شارژ خریدن نت خریدن واریزی هایی که داشته مثلا من دیشب برای خودم نت خریدم الان توی تراکنشهام هستش ببین اگر توی تراکنشها تاریخشو بخون شماره اون خانم بود یعنی جدید‌ اگر نبود یعنی واسه قبله

با عرض سلام و ادب 

دوس نداشتم اینجا عرض کنم،چون شاید گفتن بعضی از حرفها اینجا تلخ باشه و واکنش بعضی از اعضای گرامی رو در پی داشته باشه 

در این شرایط ۲حالت وجود دارد،یا شما شرایط طلاق رو دارید،یا ندارید،

اگر دارید،حتما باید جدا بشوید،چون این زندگی،زندگی نیست،شکنجه گاه،سلول انفرادیه،

اگر ندارید،دیگه نباید همش دنبال آتو گرفتن از طرف مقابل باشید،چون چه سود؟فقط اعصاب خودتون رو خراب میکنید،

بنظر من،حضرتعالی فعلا شرایط طلاق رو ندارید متاسفانه،

پس لطفاً و خواهشا،دنبال کارهای همسرتون نرید،

معمولا آقایانی که وارد این راه میشوند،در اکثر مواقع تا آخر عمر ادامه میدهندمتاسفانه