باب_سفنجی مدیر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1565 عنوان اولین باره خیلی دقیق حس مبکنم لگد زدنشو🥺😭💓 | مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 21 پست من الان دراز کشیدم یهو سمت چپ شکمم دوتا لگد خورد محکم حسشون کردم یعنی بچمهه🥺💕 من الان هفته17هستم شما از چند هفتگی کس کردید 1403/08/20 | 14:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باب_سفنجی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1565 اره عزیزم شماهم انشاالله به سلامتی زایمان کنی بسلامتی عزیزم آزمایش غربالگری اولم برام ریسک سندرم داون زده باید منتظر غربالگری دومم باشم
باب_سفنجی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1565 بسلامتی عزیزم آزمایش غربالگری اولم برام ریسک سندرم داون زده باید منتظر غربالگری دومم باشم با اینکه نشون هر کی میدم میگه آزمایشت خوبه ولی چون من خواهر شوهرم سندرم داون داشت بهشون گفتم که سابقه داریم برام زدن یعنی ممکنه
مامان_پسرکوچولو عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 2103 بسلامتی عزیزم آزمایش غربالگری اولم برام ریسک سندرم داون زده باید منتظر غربالگری دومم باشم عه انشاالله که چیزی نیست پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم.
مامان_پسرکوچولو عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 2103 برام دعا کن عزیزم چشم حتما گلم پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم.
مامان_پسرکوچولو عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 2103 با اینکه نشون هر کی میدم میگه آزمایشت خوبه ولی چون من خواهر شوهرم سندرم داون داشت بهشون گفتم که سابق ... نه بابا چیزی نیست استرس نداشته باش بیشتر مواقع اشتباه تشخیص میدن و طوری نیست پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم.
باب_سفنجی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1565 نه بابا چیزی نیست استرس نداشته باش بیشتر مواقع اشتباه تشخیص میدن و طوری نیست مرسی عزیزم خدا کنه