2777
2789
عنوان

پسرم خیلی شیطونه یکسالشه پاهاشو میبندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 94 پست

سلام عزیزم بچه های قم به شیطنت معروفن!اینو زمانی که حرم امام رضا رفته بودیم یکی از خادم ها به محض اینکه بچه هامو دید گفت از قم هستید..😅

ترس و تردید برای مصرف قرص نداشته باشید واقعا نیاز به روانپزشک دارن من پسرمو ویش خانم دکتر مطمئن بردم ساختمان پزشکان؛الان که ۶سالشه و مهد میره خیلییی اروم و بهتر شده..زمان لازم دارن این بچه ها.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم بچه های قم به شیطنت معروفن!اینو زمانی که حرم امام رضا رفته بودیم یکی از خادم ها به محض ای ...

تا کی قرص دادین؟ چه قرصایی دادین؟ هنوزم میخوره یا قط کردین؟

چند وقت بعدش تاثیر گزشت؟ مشکل پسرتون چی بود ک قرص داد؟

انداره پسر من شیطون بود؟ 

اخه میگن قرص عوارض داره بعضی قرصا انرژیشونو نهفته میکنن بعد از قطع کردن دوباره انرژیشون بیدار میشه حتی میگن تو بزرگسالی این انرژی نهفته ب صورت منفی خودشو نشون میده یا باعث افسردگی حاد میشه توروخدا همچیزو بگید در مورد پسرتون

تا کی قرص دادین؟ چه قرصایی دادین؟ هنوزم میخوره یا قط کردین؟چند وقت بعدش تاثیر گزشت؟ مشکل پسرتون چی ب ...

‌مشکل دکتر گفت بیش فعالی خفیف داره،مثل پسر شما شیطنت نداشت باخودش مشغول بود ولی بی نهایت انرژی داشت،سرتالین بود که یکماه دادم چون عوارضش رو توی نت سرچ کردم دیگه ندادم و امگا۳ نوشتن که چندماهه هر شب بهش میدم زمانی خوب شد که مهدش شروع شد..دیگه مشغول تکالیف مهد و کارهاشه خیلی بهتر شد..همه اطرافیان میگفتن به سن مدرسه برسه درست میشه و الان که ۶سالشه خیلییی خوب شده.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
2805

بچه ها منم همینن تا الان که دیگه خوابشون برد روزی هزار بار میگم بشین نکن اشغالی اومد ببرتون من حس میکنم بچه هایی که تو اپارتمان بزرگ میشن شیطنت کمتری دارن ما که خونه ها ویلاییه میرن حیاط بیشتر سر صدا و ازیت کردن دارن 

خیلی بهش توجه کن ولی موقع رفتارهای بدش با لبخند باهاش حرف نزن، بچه ها رفتارو میگیرن نه حرفا رو، بد خ ...

بخدا دقیقا همین کارارو میکنم بابا قرص میده ک عوارض داره

بایذ ببریش مشاور کودکان ! هیچ مشکلی نداره من یکی و میشناختم اینطور بود و خیلی پیش فعال بود 

باید کنترل بشه این وضعیت وگرنه هم به خودش آسیب میزنه هم به بقیه 

کاربر جدید نیستم 🍓.از فروردین ۱۴۰۰ که اینجام ولی تعلیق شدم ✨. 
بچه ها منم همینن تا الان که دیگه خوابشون برد روزی هزار بار میگم بشین نکن اشغالی اومد ببرتون من حس می ...

خونه من ویلاییه ولی اجازه حیاط رفتن نداره مگر با باباش برع گل اب بده یا غروب بره کوچه تو بقل بابلش بشینه فوتبال بازی کردن بچه هارو ببینه

بردن مشاور خوب شد؟

یادم نمیاد دقیق عزیزم که بردش پیش متخصص اطفال یا روان پزشک ولی پسر بود و به شدت پیش فعال 

جوری که هرچقدر کتک میخورد یکم گریه میکرد دوباره شروع میکرد به شلوغ بازی ، برد دکتر بهش قرص دادن 

اینطوری بمونه هم به دخترت آسیب میزنه هم به خودش 

ببرش دکتر حتما جلوی این که قرص بخوره رو هم نگیر دکتر الکی چیزی رو نمینویسه 

مهد کودک هم ثبت نامش کن حداقل یکم اونجا خودش رو تخلیه کنه 

کاربر جدید نیستم 🍓.از فروردین ۱۴۰۰ که اینجام ولی تعلیق شدم ✨. 
2810