2777
2789
عنوان

پسرم خیلی شیطونه یکسالشه پاهاشو میبندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 94 پست
بخدا من وحشت همینو دارم دخترمم خیلی ناز و ملیحه میفهمم بابام دخترمو خیلی دوس داره ولی بخاطر من کمتر ...

باز حداقل خواهر و مادرت توجه شون ب پسرت هست

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله دختر من اینجوری بود که مشخص شد بیش فعاله ولی من دارو ندادم تا بزرگ تر شد خودش انتخاب کنه دارو بخ ...

من خودمم بیش فعالم ولی بیشتر روی روانم تاثیر گزشت تا انرژی و جسمم چون قدیم کسی نبود بهشون بگه رعایتمو بکنن یا دارو بدن ک اگر دارو میدادن الان انقد استرسی و عصبی و روانی نمیشدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه ربطی داره ب قرص😶🫣🫣🫣نگو تروخدا

خیلیی ربط داره . من زن داییم انقدر تقویتی خارجی میخورد بچش با این که دختره اصلا خسته نمیشه همش جنب و جوش داره

رفته بود دکتر بهش گفته بود به خاطره این قرصها بوده

پسر من بقلی نبود اصلا منم خوشحال از این موضوع ولی هر گزشت فهمیدم ک نمیخاسته ب بقل محدود بشه میخاسنه ...

بس ۱۰۰ بهیچ جلو بودی به خدا از کت کول افتادم از بس بقلش کردم تا میزارم زمینم شرو میکنه ب گریه ولی در کل خیلی شیطونه تازه گیا هم یاد گرفته تا به یه بچه میرسه اول از هر کاری چنگ میزنه ب موهاش

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
خیلیی ربط داره . من زن داییم انقدر تقویتی خارجی میخورد بچش با این که دختره اصلا خسته نمیشه همش جنب و ...

خب یعنی قرص آهن فروفورت و ویتامین د ۳ و کلسیم ساده ایرانی و امگا ۳ باعث شیطنتش میشه آخ خداااااااااا این حق من نیست🤧🤧🤧🤧🤧

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب یعنی قرص آهن فروفورت و ویتامین د ۳ و کلسیم ساده ایرانی و امگا ۳ باعث شیطنتش میشه آخ خداااااااااا ...

نه اینا رو فکر نمیکنم

اتفاقا خوبه بخور . اون خارجی میخورد بعد انگار زیادی بود خیلی چاقشم کرد

2810