2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزای سرد زیاد نخور عزیز دلم گردو و عسل و دارچیل بیشتر بخور خیار و سبزیجات سرد مثل کلم و کاهو اصلااا ...

دارچین اونم اوایل بارداری اصلا خوب نیست قاعده اوره 

یه سری عسل ها هم خوب نیستن ولی شامل همه نمیشه 

یه سری حاوی رادیو اکتیو هستن فکر کنم عسل کوه سبلان باشه 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دارچین اونم اوایل بارداری اصلا خوب نیست قاعده اوره یه سری عسل ها هم خوب نیستن ولی شامل همه نمیشه یه ...

جدی ؟

از کجا میشه تشخیص داد نوع عسلو

پس چیز گرم چی خوبه برا باردارا

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

جدی ؟از کجا میشه تشخیص داد نوع عسلوپس چیز گرم چی خوبه برا باردارا

نمیدونم من دکتر اینو بهم گفت واسه همون کلا عسل نمی‌خورم 😅 

گردو که گفتین خوبه 

من آجیل میخورم 

گوشت گوسفند خوبه 

کلا تو بارداری تغذیه عادی باید باشه غیر اونایی که ممنوع هست بقیه موارد رو بخوره 

سردی و گرمی کنار هم 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم من دکتر اینو بهم گفت واسه همون کلا عسل نمی‌خورم 😅 گردو که گفتین خوبه من آجیل میخورم گوشت گو ...

گوشت شترم خیلیی گرم و مقوی ولی نمیدونم برا باردارا خوبه یا نه

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

منم اوایل بارداری داشتم خودش دفع شد

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
پری نشدی مگههه

شدم ولی کمه همونجور کممممههه😩

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

شدم ولی کمه همونجور کممممههه😩

چند روز عقب انداختی 

بی بی چک‌نزدی ت؟

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂